Hasan Bekir
Berlin Panteri
- 11 Temmuz 2010
- 41.649
- 36.205
- 3.638
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Elbette, Ziyech'in durumu karmaşık. Fas milli takımı için önemli bir oyuncu olmasına rağmen, sakatlıktan yeni çıktığı için risk taşıyor. Teknik direktörün kararı, Ziyech'in sağlık durumu ve takımın alternatifleri arasında dengeyi bulmak olacak.Adam sakatmış. Sakatlıktan yeni çıkıyor. Milli takımı oynama ihtimali var diye çağırıyor. Ziyech Fas için önemli bir oyuncu. Bol alternatifli bir ekip değil. Oynayabilecek durumda olursa oynatacak işte.
Ahaha yırtık olan adamı MTye mi gönderdik cidden
Taşşak mı geçiyor bu kulüp bizle yav
haberler doğru mu yanlış mı bilmiyorum ama hayatımda şundan daha yalan bir şey okumadım
Antrenmana çıkmış olduğuna göre ya bir çeviri hatası yada başka bir yanlış var çıkan haberlerde yani yırtık yok demek ki.haberler doğru mu yanlış mı bilmiyorum ama hayatımda şundan daha yalan bir şey okumadım
Antrenmana çıkmış olduğuna göre ya bir çeviri hatası yada başka bir yanlış var çıkan haberlerde yani yırtık yok demek ki.
Fenerli hesaplar sahte haber yapmışlar onların başının altından çıktı.Ulan hangi yavsak yirtik haberini atti ortaya?
Şerefsizler. Kariköyde 90a çakip bacagini gösterse keske ziyechFenerli hesaplar sahte haber yapmışlar onların başının altından çıktı.
Tam hazır olana kadar oynatılmayacak yani güçlendirme antrenmanları özek program falan uygulanacak kendisine sanırım Bjk ve Bayern maçlarında olmaz ondan sonra Zaha gibi yavaşça girer.neyse bari oynamaması iyi haber jk maçında 2.yarı girer duruma göre
Klasik Türk medyası bir yer yanlış çevirince diğerleri hemen copy paste habercilik yaptıkları için böyle durumlar oluyor.Ulan hangi yavsak yirtik haberini atti ortaya?