#22 Hakim Ziyech

10 numara olsun diyen renktaşlar. Bizim sistemde 10 numara sürekli eforlu koşu attığının farkındadır umarım.
bayern maçı gibi yüksek pres 40 yılda bi olur. haftalık kabzımallar liginde deli divane baskı yerine az dokunuşla çok sonuç getirecek kalite daha tercih edilir.

Fanatik bir youtuber Ziyech’in futbola Arabistan’da devam etme düşüncesi olduğunu söyledi. Ziyech fizik gücünü toparlayamaz ise anca orada oynar zaten.

Okan Hoca ya söyle bunu. Ben gördüğümü söyledim.

ben de gördüğümü söylüyom yav ligde o kadar önde, planlı ve eforlu basmıyoz. rize gayet rahat çıktı misal ayağa. belki iç sahada az daha iyi oluruz da kerem'in-mertens'in ligde yaptığı presi ziyeş de yapar bence

ben de gördüğümü söylüyom yav ligde o kadar önde, planlı ve eforlu basmıyoz. rize gayet rahat çıktı misal ayağa. belki iç sahada az daha iyi oluruz da kerem'in-mertens'in ligde yaptığı presi ziyeş de yapar bence
Mertens in geçen seneki gibi zor.
Kerem ve Mertens devamlı eforlu basıyor yahu. Gelmeleri olayı takım halinde yapamamak. Kdb beceremiyor

milli takımın en önemli oyuncusu bu adam kendiside farkındadır yanı fizigini ister istemez yukarıya cıkaracak

Şöyle düşünün bizde bazı oyuncular temmuz başından beri antrenman yapıyor maç yapıyor. Ziyech aylarca antrenman yapmadı, doğru düzgün maç oynamadı, sakatlandı. Fizik olarak takımın en az 2 ay gerisinde. Yine de aklı ile oynadığı için kısa zamanda katkı verecektir ama gerçek Ziyech'i izlememiz bir kaç zaman daha alabilir

Aslında oynadığında iyi işler yapabilecek gibi gözüküyor ama sürekli oynayamıyor bir türlü. Ara ara sakalık yaşayacaksa o tempoyu yakalaması da zor olur.

Fiziksel olarak henüz çok geride. Toparlayabilecek mi göreceğiz. Zaten durumu garanti olsaydı bu şekilde transfer edemezdik. Bu riskler bilinerek alındı bekleyeceğiz. Olursa tadından yenmez ama olmazsa (ki büyük ihtimal) zaten onun üzerine kurgulanmış bir takımımız yok sorun da yok.

10 numaraya geçince net olarak oyunumuzda iyileşmeler oluyor.

bu adamın maç kondisyonu kazanması lazım

Paşa maçıyla beraber 11 başlamalı artık. Bayern maçında da 11 çıkmalı

Yüzündeki memnuniyetsiz ifadeyi de en azından sezon sonuna kdr görmezden gelelim

faydalanmamız gerek

Yüzündeki ifadenin pek değişeceğini zannetmiyorum çünkü bizde iki oyuncu var böyle tipitip bakan ve duran :)) Ziyaş ve dayı :)

Sakat falan değildi geldiğinde, idmansızdı. Yanlış planlamayla erken oynattık ve sakatlandı.

Zaha’da da aynısı oldu.

Vücut yeterince esnekleşmeden süre verildiğini ve ikisinin de bu yüzden sakatlandığını düşünüyorum.
hoca ısrarla hazır değiller demesine rağmen nerde bu zaha nerde bu ziyech diyenlerin bok yemesi bu. az da olsa bi deneyelim dedi elimizde kaldı. denemese daha büyük elestiri alacaktı cünkü. bizim taraftar çok hıyar bir olusum.

Son maçta beğendim

18-20 maçta 75 dk civarı oynarsa faide sağlar baya

Arabistan ligi belki daha az eforlu ama Saudi oyuncularin kalitesi cok kotu. Bizim 3. lig daha iyi desem abartmam. Adamlarin normal faulü yok. Ziyech'i orada bicerler.

Geri
Üst Alt