#22 Hakim Ziyech

Tam olarak bu oyun kurucu kanat yeteneği nedeniyle Rachica'ya tercih edildi. Tam ritmini bulursa hücum aksiyonlarımızı epey rahatlatacak. Hat kıran pasları enfesti.

adam da şut var pas kalitesi oldukça iyi. kondisyonu artıp dikine gitmeye yeterse kesinlikle 10 numarayı giymeli.. keremi kötü göstermenin manası yok. adam iyice kaleden uzaklaştı başka işlerle uğraşıyor..

Ya şu editlerin saçmalığı nedir? adam geri pas vermiş onu koymuş ya, hani adamın genel olarak ne yaptığının özetini göstermek için ise tamam fakat o zamanda süslemek için müzik koymaman lazım, onun yerine futbol analizi yapman gerekiyor neyse.. Güçlendiği gözlemleyebiliyoruz, bakalım ilerleyen zamanda üstüne koyabilecek mi? sanki forvet arkası daha yararlı olur gibi.

Geldiği günden beri söylüyorum canı oynamak isterse ligi donunda sallar. Keremi 10 numaraya evirmek yerine sağ kanata evirelim ve Ziyechi 10 numaramız yapalım

Bayern maçında oynamamasi gerekiyor normal şartlarda. Pres gücü sıfır neredeyse. Barış kerem başlasak daha iyi.

Hakim Ziyech. Ben buradayım dedi, Ben bu takımın İcardiden sonra ki en büyük Süperstarıyım mesajını herkese verdi. Gayet iyi oynadı ben olaya skor olarak bakmıyorum. Sadece Fas değil, Afrikanın en iyi PM kanat oyuncusuna ve 10 numarasına sahibiz. Ajax ile UCL Yarı Finali, Chelsea ile UCL Şampiyonluğu görmüş bir adam ki kariyer olarak Salahın da ötesinde olduğunu düşünüyorum. Forma senin. Bir daha da vermek yok. Heyecanlıyız
20231103_224607.webp

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

AFCON dönüşüne kadar fiziksel olarak yüzde yüzünü vermez

Geri
Üst Alt