#22 Hakim Ziyech

Aslında Ziyech'den daha çok yararlanabiliriz çabuk bitiyor pili daha tam hazır değil, belki takıma ait hissetmiyor donuk geliyor, hepsini geçelim bir açık bulduk mu tek bir yerden saldırıyoruz dün Manchester maçında Zaha'nın kanadından 2. devre hariç pek kullanamadık, eğer orayıda biraz daha kullanabilseydik daha farklı sonuç alabilirdik, çünkü bu sefer savunmak daha zorlaşacak. Tamamen kanat oyuncusunun arkasında oynadığı bek ile ilgili. Angelino olmuyor, yetmiyor. Adam Zahaya top taşıyamıyor, taşısa verkaç yapamıyor, yapsa bambaşka yerlere atıyor ama Ziyech ve Boey öyle oynamadılar gayet birbiri ile uyumlu ilerlediler, gollere istinaden söylemiyorum bir çok ikili paslaşması gayet başarılıydı sağ kanadın fakat sol kanatta Zaha yalnız kalıyor, yalnız kalmadığı zamanda sol defans bölgesi otobana dönüyor. Bu arada gollerin 2'sini sağdan birini soldan yedik, 1.'si adam paylaşımı hatası 2. gol bizimkilerin taç diye bırakması 3. gol Zaha'nın koşmaması ya da yanlış koşu yapması. Dün Sanchez olsaydı muhtemelen gollerin en az 2'sini yemezdik. Ndombele verimli işler yapmadı daha hazır değil diye düşünüyorum çünkü isteksiz değildi, önümüzdeki maçlarda göreceğiz. Şimdi diyeceksiniz ki "ulan ligin yarısı bitmiş o hazır değil bu hazır değil" evet arkadaşlar hazır olmayan adam var hala, çünkü yapmamız gereken transferleri son anda yaptık hazırlık kampı görmemişlerdi, eh birde erken davranıp oynattık sakatlandılar, biraz da prime'ı çok yüksek olup düşüşe geçmiş adamları tekrar diriltmeye çalışıyoruz, normal şeyler ama Angelino net tutmadı bizde, Ndombele için bir kaç maç daha görmek lazım, %50-%50 kafasını işe verirse tutar vermezse tutmaz.

Ziyech son maçta harikaydı ama umarım her maç bu kadar olmasa da iyi oynar.

Hakim Ziyech. Yani gecenin adamı. Manchester Unitedı resmen ezdi. İki frikik golü ve Keronun harika golüne yaptığı harika asist. Attığı kilit paslar. Sahada her yaptığı ayrı bir göz zevki. Şu Sağ Ön performansını Salah falan veremiyor uzun süredir. Bir adam boşuna Ajax da UCL Yarı Final ve Chelsea de UCL Şampiyonu olan kadronun as oyuncusu olmaz zaten. Bundan sonra tamamen sendeyiz Wizard. Harikasın 🪄
csudzf.webp

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hakim Ziyech verdiğin resital şaka mıydı hala etkisinden çıkamadım. Ajax ve Chelsea dönemindede UCL maçlarında çok iyi işler yapıyordu ama bu kadar epik bir performans izlememiştim uzun süredir. Kuzey Afrikanın Maradonası derken şaka yapmıyorduk. Haftanın oyuncusu kesinlikle 🪄
InCollage_20231130_021630046.webp

Hagiden sonra gelmiş en iyi 10 ve Pm Kanat diyebiliriz sanırım. Feghouli için bile yükseliyorduk Ziyech zevkten delirtir. Adam resmen Manchester kimmiş dedi Şampiyonlar Liginde olabilecek max futbolu oynadı ya.
20231130_192511.webp

10 numara oynatin su herifi artik, kanat da durmasin. Orta saha da kaldikca derin paslari ile kanat arti forvet oyunculari pas manyagi yapar.

geçiyor abim, geçmez sanıyorsun ama geçiyor... bitmiyor tabi, biter mi... sonra başka biri çıkıyor karşına, çıkmaz diyorsun ama çıkıyor, seviyorsun, sevmem diyorsun ama seviyorsun abim bak doğru söylüyorum

1019699-19107355-2560-1440.jpg

112235T7WEypj_hakim-ziyech-galatasaray-aa-29kasim23.jpg

Manu maçında Kerem'e yaptığı asist başka bir seviye.

Zaha'dan sonra Ziyech devreye girerse bu ikili ligi süpürür..

Geri
Üst Alt