#22 Hakim Ziyech

Geberik haliyle her maç rakip ceza sahasında cirit atan Ferdi’yi yarı sahaya geçirymedi, iki tane top çaldı.

bu maç bana bi tık daha diri gözüktü, özellikle ferdiyle olan karşılaşmalarında ekstra hamleyi yapabildi hep

Üzülerek söylüyorum bu arkadaş ve tetenin toplam futbolu rashica faydası vermiyor. Zaniolo gol katkısı hiç vermiyor. Geçen seneye göre en çok aksayan mevki sağ kanat, 2.sırada orta saha

Moderatör tarafında düzenlendi:
Mart Nisan Mayıs şahlanacak

Ekrana ekmek banarak izleyeceksiniz

Şimdilik sadece :red::red::red::red::red::red::red: diyorum

bana da feghouli gibi son 3-4 ay full performansla oynayacak gibi bir izlenim veriyor

Bu adam ile Mertens’i aynı anda oynatırsan çok statik oynuyorsun. 11 çıktığında etrafında koşan adamlar oynatırsan daha çok verim alırsın

Yanına alın kardeşim şu Bilal denen çocuğu. Nedir ki €20m dediğiniz

GS hücum hattı bu sene tat vermiyor.
Hücumcularımız kaç kere birbirlerine yaklaşıp paslaşma, defans arkasına adam sarkıtma, yayda şut çekme, bekle bire bir kalma vs. fırsatı buluyor ki

Sıkıntı sistemde bu çok açık. Şimdiki düzende ekmeğini taştan çıkaran olursa anca

Hücumcularımız kaç kere birbirlerine yaklaşıp paslaşma, defans arkasına adam sarkıtma, yayda şut çekme, bekle bire bir kalma vs. fırsatı buluyor ki

Sıkıntı sistemde bu çok açık. Şimdiki düzende ekmeğini taştan çıkaran olursa anca
KADRO PLANLAMASI
KADRO PLANLAMASI
KADRO PLANLAMASI

4-2-3-1 ile bu topçularla max bu. Okan Buruk dengeciliğiyle uyumlu oyun doğru dizilişi filan çıkmaz bu sene. Zaha ve Hakim'de tempo ve kondisyon, Kerem ve İcardi'de güçsüzlük çabukluk kaybı, Bakambu et mi balık mı hala belirsiz, Tete desen daha çok pişmesi lazım, Mertens yaş ortada. Sonuç bu. Merkez orta saha çift 8 ultra dinamik olsa bile bu ön tarafı taşıyamaz.

Sahada olmayan Icardi, %50 Ziyech ve 45 dakikalik Mertens'le bu kadar üstad.

Zaha, Tete ve Bakambu'dan katki almamiz lazim.
Rashica kalmış olsa Kerem solda devam etse yaşlanan Mertens'i rotasyona çekip yerine 1 tane 10 numara çekseymişiz bugün Kadıköy'de rahat galibiyet alırmışız.

Geri
Üst Alt