#22 Hakim Ziyech

Nerede bu vatandaş, sakatlık durumu nedir? Yönetimin en büyük eksikliği iletişim konusu.

Kulüp gel demiştir muhtemelen bu da ben kendim hollanda da tedavi olurum demiştir o yüzden hollanda da sürtüyor
Ama araplara yanlamak istiyorsa biraz kasmasi skor yapması lazim

Paşam ne zaman teşrif edecek belli oldu mu?

Tahminim grade 2 bağ zedelenmesi içerdeki Antalya maçında kulübede olur diye bekliyorum

Ziyech’in dönmesi önemli tabiki

Ama oynamasi gerekiyor

1 mac oynadiktan sonra 3 mac sakat gecirmesi sikinti

Bu herif düzenli oynayamaz bu saatten sonra, hangi takimda olursa olsun.

Sezon sonuna kadar 2-3 mac cözsün yeter. Ondan sonra da nereye gidiyorsa gitsin.

Kendine araplardan kallavi bir kontrat almak icin adam gibi maçlara çık bizi şampiyon yap ikimizde kazanalım ulan win-win

Takımdan bu kadar uzakta kalması çok zoruma gidiyor Hakim Ziyech'in dar alanda sanırım ligde kilidi çözebilecek en iyi oyuncu Ziyech

Bize karşı oynayan 19 takımın rahat 14-15 tanesi kendi kalesinin önüne çekilip bekleyen takımlar olduğu için Ziyech işimize yarar

Takımdan bu kadar uzakta kalması çok zoruma gidiyor Hakim Ziyech'in dar alanda sanırım ligde kilidi çözebilecek en iyi oyuncu Ziyech

Bize karşı oynayan 19 takımın rahat 14-15 tanesi kendi kalesinin önüne çekilip bekleyen takımlar olduğu için Ziyech işimize yarar
Ziyech oynadığı maçlarda Boey'ı çok iyi besliyordu ama Boey pek kullanamıyordu o topları. Bir ihtimal Aurier daha efektif kullanabilir o servisleri.

Ziyech oynadığı maçlarda Boey'ı çok iyi besliyordu ama Boey pek kullanamıyordu o topları. Bir ihtimal Aurier daha efektif kullanabilir o servisleri.
Yani Aurier den bağımsız Ziyech rakip kalesine çekilmiş beklerken ceza sahasına bir top gönderir veya soluna çeker bir vurur maçı çözersin

Benim de çok içime sinmiyor Ziyech in şu haliyle ona güvenip yola devam etmek ama adam gerçekten başka bir seviyenin oyuncusu. Ligimizde İcardi yi başka bir yere koyuyorum kariyeriyle onun haricinde Dzeko-Fred-Torreira gibi 3-4 oyuncu sayabiliriz Ziyech in futbolculuk kariyeriyle kıyaslanabilecek

bunun mr noldu acaba. Herifte min 10 gün yatacak gibi izlenim var.
Neyse ki ocak ve şubat maaşlarını fifaya çakıyoruz allahtan.

Araplardan kallavi bir maaş almak istiyorsa herturlu oynayıp birkaç maç çözmek zorunda araplar full yatan adama sağlam kontrat vermiyor sevgili otceken bey

Afrika Kupası’nda ülkesi Fas’ın Zambiya ile oynadığı karşılaşmada sakatlanan ve oyuna devam edemeyen futbolcumuz Hakim Ziyech, ülkesinin turnuvadan elenmesinin ardından 3 Şubat Cumartesi günü İstanbul’da takıma katılmış, 4 Şubat Pazar günü yapılan tetkiklerinde ayak bileği distorsiyonu (ileri derece burkulma ve dönme) sonucu sol ayak bileğinde iç yan bağ, dış yan bağ ve sindezmozunda gerilme ve zorlanma, ayak bileğini oluşturan kemiklerde ise kemik ödemi tespit edilmiş olup tedavisine başlanmıştır.

Allah kahretsin böyle adamı. Adam sakatlanali nerdeyse 10 gün oluyor ama iş bilmezlik böyle bişey daha yeni kontrol ettiriyoruz

Geri
Üst Alt