#22 Hakim Ziyech

Güzel oynuyor harika goller atıyor ekstra güç oldu son zamanlar da bizim için amma gel gelelim bu bizim gerzek bazı kısım taraftarlara

Lan oğlum hayatınız da hagiyi izlememiş olabilirsiniz ya da izlemiş olup aklınız bu işlere ermeyebilir ama en azından büyüklerin duyduğu saygıdan pay biçip geleni gideni iki güzel gol atanı onunla kıyaslama cürretin de bulunmayın.Saçmalıyorsunuz.

Güzel oynuyor harika goller atıyor ekstra güç oldu son zamanlar da bizim için amma gel gelelim bu bizim gerzek bazı kısım taraftarlara

Lan oğlum hayatınız da hagiyi izlememiş olabilirsiniz ya da izlemiş olup aklınız bu işlere ermeyebilir ama en azından büyüklerin duyduğu saygıdan pay biçip geleni gideni iki güzel gol atanı onunla kıyaslama cürretin de bulunmayın.Saçmalıyorsunuz.
sakin olur musun

Birakin da su adamin tadini cikaralim la. Kiyas falan yok. Buram buram kalite izliyoruz. Baslatmayin listelerinize 😁

abi bu adamla oynayanlar ayağa pas atmalı koşu yoluna pas atmayın. Barışa atın, kereme zahaya berkana atın. hatta mertense atın ama bu adamın koşu yoluna atmayın.

öyle 1 profil değil kral. rakiple boğuşmayı falan sevmiyor. herif inceci.

Bir dönem kafasında Galatasaray yoktu muhtemelen takılıp gideyim diyordu ama son haftalarda sanki ben bu takımın parçasıyım diyor. Ben ruhsuz oynayacaksa gitsin tarafındaydım ama kazanmak müthiş takım adına. Not: Hagi ile kıyaslayama yapılabilecek dünya üzerinde pek isim yok. Kıyaslamak Hagiye saygısızlık - Ziyech e haksızlık olur.

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şu haliyle senede 20 maç filan oynasın geri kalanında Fas Milli Takımına mı gidiyor, Tribünde oturup takımı mı izliyor ben kabulüm açıkçası

Müthiş bir keyifle izlemeye devam ediyoruz.

Gol sevinçlerinde biraz kıpırdama olması umut verici

Ergen abartmasi, Ziyech gerek karkiyer gerekse de karakter olarak Hagi'ye yaklasamaz kaldi ki yasi da musade etmez yasantisi da. Evet, sutlari Hagi seviyesine yakin ve de guzel ancak o kadar da degil, kiyaslanacak kadar. Cok cok ekmek yemesi lazim. Ancak, buyuk yetenek bu kuru got. Aslan cikti bir anda icinden.

abi bu adamla oynayanlar ayağa pas atmalı koşu yoluna pas atmayın. Barışa atın, kereme zahaya berkana atın. hatta mertense atın ama bu adamın koşu yoluna atmayın.

öyle 1 profil değil kral. rakiple boğuşmayı falan sevmiyor. herif inceci.
Tadic Ziyechten iyi dediğin icin pisman misin

Öyle 1 postum mu varmış benim lan.

Hatırlamıyorum. iyi demişsem de takıma verdikleri katkı özelinde söylemişimdir. Malum ziyech daha yeni yeni bir şeyler yapmaya başladı.
Demedin , az önce gotumden salladım

Geri
Üst Alt