#22 Hakim Ziyech

Valla ben Amsterdamda okudum , sınıfımda 15 Faslı vardi ama hiçbiri Fransızca bilmiyordu.
Fransizca onlarin ikinci dili normalinde. Amsterdam'i bilemem :D

Google: "Marokko's twee officiële talen zijn Arabisch en Amazigh, maar vrijwel alle Marokkanen spreken en begrijpen Frans."

Ziyech ve Mertens aynı dilleri konuşuyor.

İngilizce
Flemenkçe
Fransızca

Son maçta etkili değildi ama mücadelesini, sorumluluk almaya çalışmasını beğendim biraz geç oldu ama takıma adapte oldu galiba

Instagram'ında ve durumunda Galatasaray'ı çok paylaşmaya başladı.

Birbirimize ısınıyoruz sanırım seneye adından çok söz ettirecek.

Maça kadar günde 1000 şut çalışsın sadece, ayağı hiç soğumasın, livakova yı avlayacak.

livakovaya en az 2 tane atmazsa

ayagından suphe duyarım

Baba bugün sanki zaniolo nun tarifesini uygulayacakmış gibi geliyor

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

1 asist 1 gol bekliyorum. Asisti İcardi'ye. Orta-kafa-gol.

Valla ben Amsterdamda okudum , sınıfımda 15 Faslı vardi ama hiçbiri Fransızca bilmiyordu.
10 yıl Faslılarla çalışıp, sık sık Fas’ı ziyaret edip 4 köşesinide gördüm, hatta eşim aslen Berberi/Faslı. Hollandalı Faslılar Fransızca bilmez, hatta Arapça bile zar zor konuşan Berberiler hayli fazla. Ziyech Berberi, Arapçayı (darija) milli takımı seçtikten sonra kurs ile biraz öğrendi.

10 yıl Faslılarla çalışıp, sık sık Fas’ı ziyaret edip 4 köşesinide gördüm, hatta eşim aslen Berberi/Faslı. Hollandalı Faslılar Fransızca bilmez, hatta Arapça bile zar zor konuşan Berberiler hayli fazla. Ziyech Berberi, Arapçayı (darija) milli takımı seçtikten sonra kurs ile biraz öğrendi.
aynen hocam benim de cok fasli arkadasim ve tanidiklarim var hic biri fransizca bilmiyor.

Geri
Üst Alt