#22 Hakim Ziyech

Mukemmel bir sozlesmesi var.
Kalirsa o paraya Ziyech oynatacagiz, ve biliyoruz ki en az 10 maci cozer. CL'de bir mac alsa maasi cikiyor.
Gitmek isterse tapusu bizde, bonservis kazandiracak.

Gercekten tesekkurler Erden Timur. Umarim bu gorevi devralanlar da en az Timur kadar basarili hamleler yaparlar. Hepimiz biliyoruz ki, eger baska zamanlarda bu adam alinsaydi, senelik maasi 6m'un altinda olmazdi. Gercekten buyuk is.
Yazdim yazdim sildim, neyse, evet tesekkurler Erden Timur.

Hakim Ziyech. Kafaya taktığı anda bu ligde kendisinden daha iyi bir oyuncu olmadığını herkese ispatladı. Son dönemde Ajax ve Chelsea dönemindeki prime günlerinede döndü. Bu sene tam anlamıyla şölen izletecek hepimize. Şimdi gerçekten Hoşgeldin Wizard 🪄g2kl7u.jpg

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kadromuzda birakin Süper Ligi, dünya capinda zekasi ve top oyunu ile öne cikan bir futbolcu var iken, bunu göndermek isteyenleri pek anlamis degilim. Kesinlikle tutmaliyiz, fakat bana göre kanat oyuncusu degil, Mertens ile rotasyona gidilmeli.

Iyi oldu anlasma imzalanmasi da bu herif en gec Ocak'ta baslar zirlamaya daha fazla para isterim diye. Bence sezon baslamadan buralardan uzar bu abi. Bu gitmezse Baris'i napcan? Solda Zaha'dan kesin cikman lazim o zaman. Baris'i da kesemezsin bu formuyla. Cocuk transfer icin oynuyor belli. Hadi o gitti diyelim bu sefer Kerem'i gecen seneki gibi Mertens'in yerinde baslatacak o zaman hoca Zaha gitmezse. Dursun'un on numara transferi yapmayacagini biliyoruz. Okan da cok zorlamayacaktir. Fas'li kardesimiz zaten durarak top oynuyor. Arada geri kosup gostermelik te olsa defansa yardim etmek icin cabaliyor. Gel gor ki onun ortalarina, duran top ve uzaktan sutlarina da cok ihtiyacimiz var. Hoca sahada dengeyi en kisa zamanda tutturur umarim. Benim sahsi gorusum iki sene onceki gibi birqz yavastan acilcaz ligde. Ilk haftalar zor gecebilir. Temkinli davranip sakin olmakta fayda var.

barışı sağ kanatta çizgiye bastırıp, ziyechi sağa devrilen 10 olarak kullanamaz mıyız acaba? belli ki 10 numara transferi gelmeyecek, mertens/ziyech o bölgeyi 60 maçta anca götürür gibi.

bissaka vb. defansı güçlü, gerektiğinde arkayı üçleyecek bir oyuncuyla, sol kanatta köhnü özgür bırakarak, hem barışın hem sağ bekin koşu atacağı bir oyunda ziyech kotarabilir gibi.

barışı sağ kanatta çizgiye bastırıp, ziyechi sağa devrilen 10 olarak kullanamaz mıyız acaba? belli ki 10 numara transferi gelmeyecek, mertens/ziyech o bölgeyi 60 maçta anca götürür gibi.

bissaka vb. defansı güçlü, gerektiğinde arkayı üçleyecek bir oyuncuyla, sol kanatta köhnü özgür bırakarak, hem barışın hem sağ bekin koşu atacağı bir oyunda ziyech kotarabilir gibi.
Ziyech sağda oynayacaksa solda oynayacak oyuncunun golcü özelliği olması çok önemliydi. Çünkü ters topları ve araya salmaları çok iyi yapan biri Ziyech. Bu sebeple o kadro direkt uyumlu gözüktü bize. Oyun akışkanlığı geldi.

Gerçekten Barış Alper i sağ kanattan başka bir yerde mecbur kalmadıkça görmek istemem, hı zorunda kalınca çocuk sağ/sol kanattan beke forvete kadar her yerde oynar ama Barış Alper asıl mevkisi sağ kanat

Yeri gelir Mertens yedek kalır Ziyech oynar yeri gelir Mertens oynar ama sağ kanadı Barış Alper e teslim etmek gerekiyor

Bir de Bissaka Barış Alper ikilisi sağ kanatta çok değişik olabilir, Bissaka deyince hepimizin aklına savunması geliyor doğru gerçekten geçis savunmasında çok işimize yarar ama Bissaka aynı zamanda müthiş bir atlet ve dribling becerisi de var Barış Alper ile önlü arkalı çok değişik bir ikili izleyebiliriz sağ tarafta

Hani ligimiz standartlarında sol kanadıyla Barış Alper & Bissaka ikilisiyle bire bir oynayabilecek atletizmiyle mücadelesiyle başa çıkabilecek bir takım var mı?

Geri
Üst Alt