#22 Hakim Ziyech

adami cok diri ve güclü gördüm ben dün

ins sakatlanmaz

rakipler istedigi adami alsin su herif böyle oynarsa ligi kimseye birakmaz

umarim hicbir sikinti yasamaz

Hagi-Felipe-Lincoln-Sneijder ve şimdi de bu arkadaş, gözümüz gönlümüz açılıyor vallahi. Biraz da sahiplenirse müthiş avantaj sağlar bize.

Fiziksel ve mental yönden hazırlanmış bir Ziyech İcardiye benzer bir etki yapar bizim lig için. Çok üst seviye bir kalite. Dün çektiği bir şut var topa balon muamelesi yaptı o çırpı bacaklardan o şutlar nasıl çıkıyor anlayamıyorum

Ziyech bu sene kendini toparlamış ve takımı sahipleniyor. Takım presine bile katkı sağlamaya başlamış. Artan performansı devam eder inşallah

Ne olursa olsun Barış Alper sağ kanatta olması lazım bu adamı sağ kanattan başka bir yere kıpırdatmamak lazım diyordum Ziyech hazırlık döneminde görünce aklım karıştı

Bu adam temposuz yürüyerek oynuyor, maçların ikinci yarılarında sıkışan maçlar için oyuna alınır onun dışında 11 de Barış oynar

Hakim Ziyech. Gerçekten tepeden tırnağa mükemmel bir oyuncu ve kalite. Boşuna Ajax ile UCL yarı finali oynayan, Chelsea ile UCL alan, Fas ile Dünya 4.sü olan kadronun en iyisi değilmiş bunu herkese gösteriyor. Sağ veya 10 numara farketmez, Wizard affetmez bu sene FB_IMG_1722164559635.jpg

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hakim Ziyech. Gerçekten tepeden tırnağa mükemmel bir oyuncu ve kalite. Boşuna Ajax ile UCL yarı finali oynayan, Chelsea ile UCL alan, Fas ile Dünya 4.sü olan kadronun en iyisi değilmiş bunu herkese gösteriyor. Sağ veya 10 numara farketmez, Wizard affetmez bu sene Ekli dosyayı görüntüle 254497

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sen övünce adamların başı beladan kurtulmuyor işte yapma

Hahahaha maaşı düşük diyenler var bide defol git ulan zerre gelişim yok

Geri
Üst Alt