#22 Hakim Ziyech

Zaha da Ziyech de gitmeli. Yüksek maliyetli problemli oyuncular. Sürekli kötü oynamalarına rağmen beklentilerde bitmiyor.

Kendisinin ağırlığını koyduğu tek büyük maç içerde manu maçı. O maçta da kendi almadı, Onana aldı. Anadolu takımlarına karşı oyun kilitlenmişken saha sürülmesi gerekirken ısrarla 11 oynatılıyor. Büyük maçların oyuncusu değil. Ajax’ta 20 gol 20 asistli sezonunda bile değildi.

Zaha ise geçen sezon ilk kopenhag maçında, Manu deplasmanında ve Trabzonspor maçında ağırlığını koydu ve maçı aldırdı. Ama hoca ısrarla Ziyech’e şansı verip duruyor. Zaha’yı ise sürekli kesiyor

ziyech’in artıları eksileri belli, kendisinden fayda sağlayacak bi kadro ve oyun yapısı kuracağımızı da hiç sanmıyorum bize denk rakiplere karşı hep eksi yazacak o yüzden

yine de kalabilir birkaç lig maçında ekstra katkı yapması yeterli bence, zaha kesin gitmeli ama

Kendisinin ağırlığını koyduğu tek büyük maç içerde manu maçı. O maçta da kendi almadı, Onana aldı. Anadolu takımlarına karşı oyun kilitlenmişken saha sürülmesi gerekirken ısrarla 11 oynatılıyor. Büyük maçların oyuncusu değil. Ajax’ta 20 gol 20 asistli sezonunda bile değildi.

Zaha ise geçen sezon ilk kopenhag maçında, Manu deplasmanında ve Trabzonspor maçında ağırlığını koydu ve maçı aldırdı. Ama hoca ısrarla Ziyech’e şansı verip duruyor. Zaha’yı ise sürekli kesiyor
Zahayi kesmeyip ne yapacaksın
1-keremi öldürdün
2-zaha oyundayken oyunu öldürdün.Ne adam gibi bir asist ne dibe inip orta ne içeri penetre gol pası gol "süreklilik olarak söylüyorum birkaç maç yapıyor ama neyleyim"zahada ne var hocam?

Oynadigi tum derbileri kaybetmisiz yanlis degil ise. Karsisinda atletik bir bek olunca amator futbolcuya donuyor. Yenildigimiz fener macinda kiz ferdi adim attirmamisti. Zaniola ferdiyi kucagina alip gol atmisti hatirlarsaniz cunku daha atletik bir oyuncuydu. Dun jimnastikciler ile oynadigimiz macta da yine rezalet oynadi, 15 top kaybi yapmis.

Halbuki cok klas oyuncu. Ilginc.

arabistan liginin bile temposunun gerisinde. dünyada oynayacağı tek lig mls. çekip orta açsın şut çeksin diye 10 kişi oynuyoruz her maç. sonra okan buruk paşa diyor ki "zaha ziyeh oynayınca poizsyona giremiyoruz yauw"

tebrik ederım duran top organizasyonlarımızıda bitirdi

derbilerde olmuyor diyordum da böyle giderse anadolu takımlarına da olmayacak

Bir kanat oyuncusuna göre fazla ağır kalıyor 10 numara dışında bir mevkiye uygun değil gibi.

zahanın yarısı kadar eleştirilmemesi çok komik. Fiziksel yönden ikisi de bitik.

Geri
Üst Alt