#22 Hakim Ziyech

bir daha bu takıma fas cezayir tunus libya mısır gibi kuzey afrikalı oyuncu almayın. Afrikalıların en tembel ve yeteneğine ihanet eden futbolcuları burdan çıkıyor.

kolayından sağ kanatta oynatılmak yerine yunus gibi bi hoca dokunuşu görürse yeniden iştahla oynar bence. attığı jeneriklik goller haricinde bizde en verimli oynadığı maç da mertens'in yerine 2. yarı 10 numara olarak girdiği young boys maçıydı bence. gene oraya alternatif düşünülebilir veya yunus'un sağa atıldığı maçlarda ona benzer pozisyonda da oynatılabilir. dar alanda çeviklik kalmadığı için kimseyi zorlayamıyor ama kuvvetli ayağına biraz daha az hareketle alan açılırsa hala kıymetli bir ayak diye düşünmekteyim. zaha'daki hocaya karşı fecaat kopuşu bunda pek gözlemlemedim en azından, doğru şartlarda etinden sütünden faydalanmak gerek.

Düşünsenize bu sezon bir surpriz yapıp oynamayi kafaya koyuyormuş. Her mac asistler goller falan. Üfff ne guzel olur?

Düşünsenize bu sezon bir surpriz yapıp oynamayi kafaya koyuyormuş. Her mac asistler goller falan. Üfff ne guzel olur?

Gecen sezon ikinci devrenin sonlarina dogru öyle yapti zaten. Yoksa basarisiz bir sezon geciriyordu.

Bakalim bu sezon ne zaman oynamaya karar verecek pasamiz.

Osimhen-Ziyech ikilisi Ziyech-Icardi ikilisine nazaran daha uyumlu profilde. Ziyech, çok iyi aralara salan bir oyuncu olmasına rağmen topa koşan değil de, ayağına bekleyen Icardi, Zaha, Kerem gibi oyuncularla oynadı ve bu özelliğini pek gösteremedi.

Çevresinde Sallai, Yunus, Barış, Osimhen gibi koşu atabilen, tempolu oyuncularla oynadığında, oyuna bambaşka bir akışkanlık getirebilir.

Mevcut oyuncu grubuyla uyumunu merak ediyorum.

enayi miyim bilmiyorum ama beklentim var kendisinden #Ziyechinenayisi

yunus gibi doğru pozisyonda, doğru şekilde kullanılabilirse güzel bi hamle oyuncusu, yoksa anca sırta külfet olur. goller attığı oldu ama galatasaray kariyerinde oynadığı her dakika aktif olduğu tek maç ilk young boys maçının 2. yarısıydı. mertens'in yerine 10'a geçmişti. fiziği, hızı, çevikliği ters ayakla sağ kanat oynayacak zamanlarını çoktan geride bırakmış. öyle biri lazımsa yunus da, yusuf da çok daha iyi alternatif ziyech'e karşı. yunus'un sol kanattaki görevinde ya da mertens'in oynayacağı şekilde kullanılacaksa amenna. yapamayacağı şeylere zorlayıp sonra gün aşırı herife sövmenin ne mantığa ne de psikolojiye faydası olur.

Bu adamın sorunu istek, geçen sene ilk maçında defansif olarak da iyi oynamış Ferdi öne dahi çıkamamıştı.

Son maçta ise en öne çıktığı dönemde herkes gibi maçı küçümsemiş ve ezilmişti.

Kısacası isterse yapamayacağı iş yok, takımda kaldığı sürece de değerli bir oyuncumuzdur.

10 numara oynamalı ve kendisi buna ikna edilmeli. 60 dakika Ziyech 30 dakika Mertens.

Mertens, ziyech ve ıcardinin olduğu ön alanda Avrupa'da çok zorlanırız. Yine de osimhenli takımda ziyech'i bir görmek lazım. Osimhen ile bir uyum yakalayabilir.

Madem bu kadar durarak oynamayı seviyor ne diye ısrarla kanat oynamak istiyor bu adam anlamıyorum.

Mertens olmadığında bile 10 oynamak istemiyor , illa dayayacak sırtını çizgiye .

10 oynasa , önüne geleni vursa atsa attırsa kral olacak belki haberi yok paşamın

12+2 kuralında +2 bir kaç maç mertens ve yusuf olmalı. ziyech'i 2-3 maç 10 numarada denemeli hoca.

Geri
Üst Alt