#22 Hakim Ziyech

Bunu oynatan hocanın kendisine gram saygısı yoktur açık ve net söylüyorum. Topu kaybeder kaybetmez saniyesinde yürümeye başlıyor yemin ederim sahada olsam dalarım kendisine.
Adam seçme luksumuz mu var yav belki bir sey yapar umuduyla giriyor iste 10 dk bende memnun degilimde

Yine Okan hocanın paradokslarından biri ziyech konusu.
Adam son maçlarda cıvık lakayt performans vermiyor ve ısrarla 10 dk 5 dk süre alıyor.
Adamla konuş forma vereceksen de daha adil olup bitik mertensi çıkar 65 de adama güven aşıla.
Yok sildiysen de dalga geçer gibi 5 dk kala sokma belli ki mutsuz.

Bugün Eyüp maçına kadar acaba mı dedim ama yok artık. Adamın kendisine saygısı yok bir defa çünkü 7-8 yaşından beri peşinden koştuğun ve sana son model bir hayat sunan topa bugün ihanet edemezsin, ölmüş toprağını atan yok. Çok yazık önce kendisine sonra bize.

Takımda Melo yok Melo, bir tane kaptan bozuntusu var yıllardır, hep söylüyorum kaleciden kaptan olmaz. Böyle adamlara Melo lazım, ağzını yüzünü dağıtacak şunun bir antrenman sonrası. Bak bakalım bir daha böyle laubali oluyor mu?

ya oyle relax adam ki oyuna girerken top taca cikti bunun ayagina geldi sandim topu alip sektirecek kosarak tac kullanmaya gelen bizim futbolcuya fake falan atacak o lakayatte bir adam

Allah aşkına şu lakayıt adamı bir an önce Arabistan'a mı, Hollandaya def edersiniz bilmiyorum ama gönderin gitsin. Çok futbolcu geldi geçti kulüpten ama bu kadar vurdumduymaz, gevşek bir adam hiç olmadı. Bu kadar yetenekli olup ta yeteneğine ihanet eden birisinin neden üst düzey takımlarda kalamadığını veya tercih edilmediğini daha iyi anlıyoruz.

2 maçtır çok geç alıyor oyuna hoca. 75 ten önce alsa golü veya asisti vardı bence çünkü 2 rakibi de ipe dayamıştık

Buna mı kaldık şimdi? Allah yardımcımız olsun.

Avrupa liginin en kritik maçı öncesi kadroda sağlam adam kalmadı.

Hayatımda ilk defa kadro yapmak için bir site açıp elimizde kalan oyunculara baktım. :red:

------------muslera
jelert-sanchez-nelsson-berkan

------------torrik-sara----------

ziyaş-------mertens------yunus

------------Bats

Yada Metehan'ı alıp 3lü oynayacak. Bu durumda kanat bekler Jelert ve Berkan olur.

Bu herife minnet etmeyiz.

Hem Osimhen hem Baris yokken artik sen daha cok forma sansi bulacaksin. Kendini goster, hirslan.

Ulan Arap, Allah sana kepçeyle vermiş yeteneği

Geçen sene ligin 2. Yarısında gösterdiğin performansı şunun şurasında 2-3 maç göster ulan

Malmö deplasmanında Hakim Ziyış şovvv.

Bu kimdi.
Ulan kadrodaki heriflere baksan şu 1 ayda barış osimhen falan olmadan burup geçer bu adamlar dersin ama sahaya bakıyorsun koca ziyech yok ortalıkta.

Yazık lan vallahi yeteneğinize yazık.

chocolate starfish and the hot dog flavored water'daki starfish'tir kendisi.

bir yerde yine saçma sapan bir şey yapacak ve oha diyeceğiz.

Geri
Üst Alt