#22 Hakim Ziyech

Abim adam 3 milyon alıyor birkaç maç katkı yapması da en normali. Bizim gibi onu seven sarmalayan taraftar grubunu nerde bulacak. Bu bitik heriften üstte de yazmışlar oliviera sonu görüyorum. Kazığı yiyeceğiz yine.

Millet niye ana avrat sovuyor?

Adam gecen sene butun kilitli maclari, tek orta veya sutla cozdu.

Tamam gamsiz ama, sampiyonlukta ciddi payi var
İddialara göre hakkımızda hoş olmayan ifadeler kullanmış. Ne yapalım başka üstat? Gitme sana muhtacız diye beste mi söyleyelim? Defolsun

kereme yapılan operasyonun aynısı yapılmakta

Resim

Ya valla 3 ay Zaha yüzünden forumda ceza aldım şimdi şuraya öyle şeyler yazarım bir 3 ay da Ziyech yüzünden gelir ama Hakim Ziyech değil 3 ay ceza uğruna 3 gün ceza almaya değer adam değil. Ne hali varsa görsün.

ben belki kaçırdım. transfer dönemi pek takip edemedim. bunun bonservisi chelsea'de istersek alırız denmiyor muydu geçen sene?

Erden Başkan’ın anlaşmalı olduğu karakter analizi yapan şirketin Ziyech için oluşturduğu raporu yayınlayın

Videosunu atmıyorum yasaklı sanırım site.
Okan Buruk TS maçı öncesi antrenmanda önce Nelsson sonra Berkan ile tokalaşıyor, bu Berkan'ın yanında otururken kıpırdamıyor bile. Hoca bir an bakar gibi oluyor ama karşılık göremeyince dönüyor.

Irkçılık falan da yapmak istemiyorum. Belhanda 10 kat adamdır bundan, Ziyech istediği kadar yıldız topçu olsun. Geçen sezonun sonunda Aurier gelince kafa dengi biri geldi diye mi oynadı, sözleşme için mi oynadı bilmem, katkısı için teşekkür eder, defolmasını dilerim.

31 yaşına gelmişsin. Son senelerin. Deli gibi asılman lazım. Birbuçuk senedir bişey yaptığın yok. Bu fiziksel durumun ve sakatlık sorunun ile Max 2 sene oynarsın oda şüpheli. Boşver Okan hocayı Galatasarayı. Sen şurda iyi oynayacağın yıllarını çöpe atıyosun. En büyük ihaneti kendine yapmışsın haberin yok. Bir an önce gitte kontenjanı boşa işgal etmeyelim.

Şu haliyle Fas Ligi'nde bir şey yapamaz. Adam sana kaç kere şans verdi hepsini teptin buna rağmen sorunu kendinde bile bulmamışsın.

Geri
Üst Alt