#22 Hakim Ziyech

Böyle bir futbolcumuz olduğunu unutmuşum. Bir insan kendine anca bu kadar zarar verebilir.

Futbol birak sende kurtul bizde kurtulalim. Yok şu oynadigini is degilde keyif alacagin bir hadise olarak goreceksen, gel oyna topunu..

Kaprislere, triplere gerek yok zaman geciyor kime faydasi var bu durumun

çalışmıyor ya yalandan görüntü vermiş , tipe bak

dalga gecer gibi sosyal medya paylasimlari yapiyor. bu ruhsuzu bile henüz gönderemediler.

Olm bu adam nerelerde yahu? Kulupten aciklamada yok.

O kadar rezil bir yonetimimiz varki, kadro disi biraktik dahi diyemiyor.

Faz 1 :drugger.gif
Faz 2: dance3.gif

Faz 3:drunk.gif

Faz4 :druggerultra.gif

bu rutindedir diye hayal etmekteyim.

Ulan bu adamdan çok ümitliydim ya biraz sallasa çok katkı yapabilirdi. Şimdi ise hiçbir şey belli değil rezillik.

Acikcasi ben Ziyech olsam, ve ilk 11'de Yunus, Baris, Sallai falan gorsem ben de trip atarim :)

Bu tarz oyunculari yonetmek farkli yontemler ister. Okan hoca bunu yapamadi demiyorum, muhtemelen bu arkadas kurtarilamayacak kadar sakattir, ama antreman performansi yetersiz diye adami kulubede oturtup, uzerine 89. dakika'da oyuna aldiysak... olacagi bu..

Ziyech gibi kafadan kontak oyuncuları yönetmek kolay değil. Bunu yapabilmek için de senin ayrı bi kafadan kontak olman lazım -ki deli deliyi görünce sopasını saklasın.

Ziyech parayı bırakıp gitmez. Okan varken oynamazda parayı tıpış tıpış ödeyeceğiz.

2 hafta önce transfer döneminin acildigi gün bunun sözlesmesini eline verip gönderecektin. yöneticilik bunu gerektirir.

Geri
Üst Alt