#22 Mariano Ferreira Filho

Kendisi veya linnes sanırım ayrılacak takımdan. 3 adam o bölgeye lüks kaçar. Tercihim 2 senede yüzümüzü cok defa güldürse de marianonun gitmesinden yana olur çünkü son maçlarda gördüğümüz üzere kendisi futbolu bırakmış.

SM-A520F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ne savunma yapabiliyor ne de hücum kendisi ile yollarımızı güzel bir şekilde ayırmalıyız

Diagneden sonra gitmesi gereken 2.kişi
Genç dinamik birini almalıyız oraya

Performans düşüklüğü ilerleyen yaş + yüklemelerden kaynaklı gibi gözüküyor. İlerde toparlayacaktır ama eskisi gibi olur mu orası muamma.

ben şunu anlamıyorum 33 lük dirar nasıl oynuyor,31 lik isla nasıl oynuyor,39 luk emre nasıl oynuyor ve hala çevikler.bizde ki 33 lük mariano'ya bak yada 29 yaşında ki selçuk bile daha kötüydü emre'den.anlamıyorum cidden bizde ki oyuncular erken çöküyor.

ben şunu anlamıyorum 33 lük dirar nasıl oynuyor,31 lik isla nasıl oynuyor,39 luk emre nasıl oynuyor ve hala çevikler.bizde ki 33 lük mariano'ya bak yada 29 yaşında ki selçuk bile daha kötüydü emre'den.anlamıyorum cidden bizde ki oyuncular erken çöküyor.
Mariano ihtiyarı geçen sezon sonuna doğru patladı zaten. Adam santrayla birlikte çöküyor.

HTC U11 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Mariano hiç bir zaman tempolu bir adam değildi onu da geçtim rakip direkt onların yarı sahasına insin onlar da madara olur.

Mariano hiç bir zaman tempolu bir adam değildi onu da geçtim rakip direkt onların yarı sahasına insin onlar da madara olur.
çökmekten kastım sadece hız yada fizik değil.emre 38 yaşında hala uzun top atabiliyor yüzde bilmem kaç pas yüzdesi ile oynuyor bizim selçuk 29 yaşında önündekine pas veremiyordu.yani nasıl oldu da 28'inde üst düzey oynarken 29 yaşında çöktü anlamıyorum.mariano önünde ki adama pas veremiyor.geçtim bindirme felan yapmasını.zaten mariano önünde ki adama pas yapabilecek durumda olsa sadece kimse kızmazdı idare ederdi.geçen sene de izledim üst üste 3 pas yapamıyordu.ver kaç yapamıyordu.çileden çıkarttı beni.sorun keşke arkaya adam kaçırma,bire birde geçilme felan olsa sadece.bu adamın derhal gitmesi ve adam akıllı bek almamız gerekiyor.yoksa madara oluruz şl'de ve derbilerde.

bu nasil kafa la, adamlar gecen sene tüm yil boyunca kümeye oynadi, sisirmeyin bu mallari :asd:

h62Fwv.jpeg

Evet.

bu adama noldu anlamıyorum. ilk geldiği sene nasıldı şimdi nasıl. yaş maş demeyin çünkü yaşıtları hala fişek gibi gidip geliyor kanatta. kalitesine lafım yok ama futbol bunu o futbolu bırakmış gibi bir hava var malesef. hemen toparlanmadığı takdirde devre arası yollar ayrılmalı görüşündeyim.

yahu kardeşim gözünüzü seveyim şu adama orta yaptırtmayın bek görevini yapsın yeterli, yemin ediyorum bir insan bu kadar orta yapma özürlü olur.

Geri
Üst Alt