#22 Mariano Ferreira Filho

Çok fazla top kaybı ve yanlış kullanılan toplar. Defansif olarak zaten çok kötü

Nagatomo savunma konusunda iyi en azindan. Bu arkadas hucumanlaminda faydali diye tuttuyordum da oda olmayinca full error veriyor.

Savunmada kademe sorunu ömer bayramin sol bek perfomansi ile yarisir. bukadar tercübeli birisi nasil amatörce kademesini ve rakibini kaybeder inanmak güc.

Defansı çok sıkıntılı

Ofansı çok mu iyi sanki? Şuan yapabildiği tek şey pas istasyonu olması. Top alarak arkadaşlarını rahatlatıyor o kadar. Ama bize bekte bu değil dinamizm lazım. Beklediğimiz şeyleri veya eski Mariano'yu oynamaya çalışsa muhtemelen adalesi atıp coslayacak. Linnes,Mariano, Nagatomo bunların hiçbirinin diğerinden çok üstün olduğu söylenemez.

Ofansı çok mu iyi sanki? Şuan yapabildiği tek şey pas istasyonu olması. Top alarak arkadaşlarını rahatlatıyor o kadar. Ama bize bekte bu değil dinamizm lazım. Beklediğimiz şeyleri veya eski Mariano'yu oynamaya çalışsa muhtemelen adalesi atıp coslayacak. Linnes,Mariano, Nagatomo bunların hiçbirinin diğerinden çok üstün olduğu söylenemez.

Guga felan deniyordu keşke alabilseymişiz

Dedenin defansından kötü olamaz

O istasyonu aradığımız zamanlarda oluyor ama bugün çok aramadık sanki. Bu yeni sistemde.

İki bek oyuncularımızın yeterli olacak oyunu yok. Naga defans konusunda iyi ama bizim gibi hücum oynayan takımların olacak bir beki değil. Aslında kendisi hücuma katılsa bu kadar zorlanmaz. Rakip ileri çıkmayan Nagatomoyu görünce sürekli ordan geliyor. Aslında defansı kötü olan Mariano ama atakları hep Naga'nın bölgesinden yiyoruz. Babel gibi yardım etmeyen adamda olunca rakipler için bulunmaz nimet ama orayı iyi kapatıyor.

Mariano ise kesinlikle bizde oynayacak bir oyuncu değil. Bundan daha ağır Riera vardı adam tek pası ile atağa çıkarıyordu takımı. Bunun o derece hücum konusunda başarılı pasını bu sezon özelinde hiç görmedim. Devre arası Ebue ayarında bir sağ bek bizi ihya eder.

İki senedir dilimde tüy bitti Brezilya'li Sabri demekten,ne bu ne de Japon , gecen sene Linnes'in yarisi kadar katki vermemesine ragmen,Linnes tribünde. Olacak iş degil

Gerçekten ezbere yorumlar. Ben Linnesi tercih ederim ama dün akşam önceki maçlara göre çok daha iyiydi, hep böyle oynayabilse keşke.

Seviyorum kendisini. Ama gerçekten çok düştü. Ayrılık da sevdaya dahildir.

Sene sonu yollarımız ayrılmalı. Tabi mümkünse devere arası olursa daha da iyi olur.

Tam konsantrasyon sağlasa tüm maçları bu şekilde oynayacak da işte, sallıyor. E vucüt da tam düşmenin kıyısında, Naga ile birlikte yaş var. Günümüz futbolunda temponun önemini ikisini izleyerek tartabiliriz.

bu adamı parcalı formamızla görmek istemiyorum maçlarda artık. birtane orta atamayan kazma

Roberto Carlos 35 yasinda nasil depar atiyordu bunlar niye atamiyor
resized_6cf9c-ef090f86tosunpasacinceyecevrildiid_ekjpzz07otlmtcfkq.jpg

Marianoyu izlerken yaşadığım durum.

Roberto Carlos 35 yasinda nasil depar atiyordu bunlar niye atamiyor
Aynı vucüt yapısına sahip olmadıkları için. Mariano çabuk ama, topla vasat bir depar atma özelliğine sahip. Zaten o çabukluğunun da geçmiş senelere oranla da düştüğü çok net görülüyor. Sırf rakip üstüne 2'li oyunlar oynasa paramparça olur.

Sozlesmesine devre arasi fesih etmeli

Nagatomo da oyle

Geri
Üst Alt