- 30 Ağustos 2009
- 30.232
- 20.201
- 2.593
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
başıma birşey gelmeyecekse, ben bu adamın şuana kadar ortaya koyduğu performansını Galatasaray için yetersiz buluyorum.
Tez vakte kellesi vurula ey GSC!başıma birşey gelmeyecekse, ben bu adamın şuana kadar ortaya koyduğu performansını Galatasaray için yetersiz buluyorum.
başıma birşey gelmeyecekse, ben bu adamın şuana kadar ortaya koyduğu performansını Galatasaray için yetersiz buluyorum.
Yuuuuuuh bebaşıma birşey gelmeyecekse, ben bu adamın şuana kadar ortaya koyduğu performansını Galatasaray için yetersiz buluyorum.
kurşuna mı dizelim, yoksa çölde kuma mı gömelim, nasıl istersinbaşıma birşey gelmeyecekse, ben bu adamın şuana kadar ortaya koyduğu performansını Galatasaray için yetersiz buluyorum.
Zannedersin yıllarca Galatasaray sağ bekinde Alves'ler Lahm'ları izleyerek büyümüş beyefendi! 'Galatasaray için yetersiz' nedir? Senin 10 senedir sağ bekin Sabri! Galatasaray seviyesi neymiş anlat da bilelim.başıma birşey gelmeyecekse, ben bu adamın şuana kadar ortaya koyduğu performansını Galatasaray için yetersiz buluyorum.
İsmail aysal aramıza katılmış bir kuştur arklar raporladım ihraç olur muhtemelen
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi