#22 Mariano Ferreira Filho

21151161_10212261423764989_137285260_n.jpg

başıma birşey gelmeyecekse, ben bu adamın şuana kadar ortaya koyduğu performansını Galatasaray için yetersiz buluyorum.

@Gurbet Yeli gerekeni yap

başıma birşey gelmeyecekse, ben bu adamın şuana kadar ortaya koyduğu performansını Galatasaray için yetersiz buluyorum.
Zannedersin yıllarca Galatasaray sağ bekinde Alves'ler Lahm'ları izleyerek büyümüş beyefendi! 'Galatasaray için yetersiz' nedir? Senin 10 senedir sağ bekin Sabri! Galatasaray seviyesi neymiş anlat da bilelim.

SM-G925F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

futbolu nasıl algıladığına bağlığı sürekli bindirme yapan rakibi ortalarla ve şutlarla bunaltan bir tarzı yok
defansta yerini kaybetmiyor oyun kuruşu ve görüşü mükemmel garanti adam ver topu kurtul cinsi birde inanılmaz zor topları en uygun yere basitmiş gibi verebiliyor
sivas maçında adamı 3 kişi kontrol etti farkındaysan tolga da boşluklara sızdı

İsmail aysal aramıza katılmış bir kuştur arklar raporladım ihraç olur muhtemelen

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Mariano, defansta Sabriye göre büyük bir etki yapmış olabilir. Umarım daha da iyi olur. Sevillada oynadığı maçlarda, bindiren, topla süratli çıkan bir Mariano görüyorduk.

Konuşmak için henüz erken ama hücumda bir Eboue katkısı bekliyordum.

geçen sene beraber oynadığı nasriyi cebinde taşımasını bekliyorum antalya maçında

Eboue dahil son 10 yilda gelmis en iyi bek oyuncusudur tartışmasız mariano.

Bizim millet aceleci daha 5 mac bile oynamadan yetersiz bulmak neyin nesi ayrıca adam bariz fark yarattı bunu görememek net sekilde futboldan anlamamaktır.

Geri
Üst Alt