#22 Mariano Ferreira Filho

Sezon öncesi kaç kere söylemiştim Mariano ve Nagatomo bekleriyle sezona başlarsak hüzün yaşarız diye.

Madem Taylan'ı, Jimmy yi, Şener'i falan oynatmayacaksın niye aldırdın. Bunların yerine keşke bir bek aldırsaydın ve Linnes'i elinde tutsaydın.

sent via GSC

başakşehir maçında attığı golün meyvesini yiyor

ayrıca orta açmayıda unutmuş noldu bu adama bi anda menopoza mı girdi?

mac basliyor 25den sonra mariano el kol hareketlerine basliyor gelsene önüme diye veya adami kovalasana diye. abidik gubidik islerin pesinde her zaman. ve bugün yine sari kart gördü.
Sinirden yapıyor onları farkında adam fiziksel yetersizliğin sinirlendiriyor bu durum 2 hafta önce adamın sırtına yumruk attı mesela dediğim gibi adam işkence çekiyor her maç eminin maçlardan sonra 1 2 gün kendine gelemiyordur ama dediğim gibi haftada 2 maç 3 maç oynamaya devam ediyor şener 1 kere oynadı o da mariano cezalı durumda olduğu için anlamsız gerçekten hocanın seneri oynatmaması..

Acaba tvden izleyorum diye mi ama bazen akil almaz paslar veriyor. Ben tvden goruyorum, oradan top gecmez atma dememle o pasi atiyor. Acaba tvden goremedigim devasa bir bosluk mu goruyor diye dusunmuyor degilim artik cunku obur turluyse isin icine kufur girer. Sadece bu degil, bunun gibi suursuzca pas atan 3 4 kisi var

Bahsettiğim Allah'ın belası ortası düşmüş twittera. :red: akıl,mantık,güç,taktik hiç bir şeyle izahı olmayan bir şey bu.

mariano baba2.webp

Bahsettiğim Allah'ın belası ortası düşmüş twittera. :red: akıl,mantık,güç,taktik hiç bir şeyle izahı olmayan bir şey bu.

Maçta ilk defa rakip ceza sahasına bu kadar kalabalık geldik ve gelen ortaya bak. Etrafında pres yok, top ters ayağında değil, bakma şansını bile yakalıyor ortadan önce. Ne kadar zor olabilir yani. Caner'in ortaya bakıyorsun takıma 3 puan getiriyor. Bizimkileri ceza sahasını tutturamıyor.

Brezilyanin sabrisini, zencinin vitaminsizini falan nasil buluyoruz müthiş scout işi

topa vururken kıralın ayakları acıyor gibi bi havası var

orta şov yaptı yine ;D

savunmada iş düşmedi pek ama rakipler çözmüş mariano'yu. yavaş olduğu için sürekli arkasına uzun atmaya çalışıyorlar oyundayken. rizeli kazmalar geçiremedi pasları.

maçin son dakikalarinda iki kere orta açmisti, biri emre mora oburu andoneye. sonra jimmyle verkaç yapip gole dogru gidiyordu.

Bundan gecmis gitmis bile. Zorunlu olmadikda oynamamasi gerekiyor. Devre arasinda kesin ilk gitmesi gereken kisi. Yasindan bile süphe etmeye basladim.

bunu bir hastaneye götürsünler bakalim kemik erimesi mi var nesi var

oradan dogru brezilya biletini versinler eline tahlil sonuclariyla birlikte gitsin tedavi olsun

Geri
Üst Alt