#22 Mariano Ferreira Filho

IMG_20200213_011118.webp

Mariano'nun savunması zaten zayıf. Yanında oynayan Donk'ta kaliteli bir stoper değil. Feghouli'nin defansif yönü zayıf. Mariano'yu etkili kanatlar karşısında daha fazla destek vermeli takım arkadaşları özellikle Seri veya Lemina'ya daha çok iş düşüyor. Sezon sonuna kadar bir sekilde idare etmeliyiz. Linnes ve Şener ikiside yetersiz o yüzden Mariano şu an için alternatifsiz

Marianonun defansif anlamda etkili olmamasi Feghouliden daha cok yardim gerektiriyor. Fatih hoca buna sessiz kalmasi ilginc. Q7 bile BJKdayken zaman zaman defansina yardim etti.

Haftalarca soyledik

Takim duzelirse mariano da iyi olur, adam kotu takimda sorumluluk almaya calistigi icin goze batiyordu diye

Takımın düzelen formunun temel sebebi Mariano.

Biz öyle hızlı top çeviren bir takım değiliz, dribbling üstadı oyuncularımız da yok, Mariano oyun kuruyor, ters top atıyor da pozisyona giriyoruz. Nerdeyse tüm goller bu şekilde.

1 tane al at demiş fege atamamış,2 tanede asist yap diye atmış onlarında içine etmiş sağolsun feghouli.

Cok onemli bir oyuncu bizim takim adina.

Ne zaman mariano oynama başladı takım da yükseldi.. Çok net hatırlıyorum ilk yarı son 2 maç kıpırdanınca millet dalga geçiyordu giderayak oynuyor diye dikkat edin galibiyet serimize tam olarak o döneme denk geliyor..

Geri
Üst Alt