#22 Mariano Ferreira Filho

İyi oyuncu ancak fazla abartıldı keza Fernando da öyle. Bana kalırsa ikisinin performansı da Melo ve Eboue seviyesinde değil.

Buyursunlar geçsinler. Ben taraftar olarak gayet memnun olurum bu durumdan ancak şu anda haketmedikleri bir paye vermeyi doğru bulmuyorum. Babamın oğlu değil bu adamlar. Ayrıca yukarıda ismini zikrettiğim oyuncuların Galatasaray'a verdikleri, kazandırdıkları kupalar da ortada.

Buyursunlar geçsinler. Ben taraftar olarak gayet memnun olurum bu durumdan ancak şu anda haketmedikleri bir paye vermeyi doğru bulmuyorum. Babamın oğlu değil bu adamlar. Ayrıca yukarıda ismini zikrettiğim oyuncuların Galatasaray'a verdikleri, kazandırdıkları kupalar da ortada.

yok hani diyolardı ya sneijderi bide bu takımda görmek lazım diye çevresi kötüydü diye sadece eboue ve melo çok iyi oynamadı takımda oynuyordu çünkü ondan dolayı performansları akılda kaldı öyle.. eboue ben sevmiyordum çünkü her maç yalandan yere atmalar iyice delirtiyordu adamı. defansif olarak 1e1de geçit vermiyodu onun dışında tekniği, ortaları felan marianoya yaklaşamaz. eboue takım oynarsa oynuyordu yoksa 1.5sezon oynayıp kaybolmasının sebebi buydu yaşı daha gençti erken emekli oldu

melo ise efsanedir benim gözümde tekniği ile rakibi sahadan yıldırması mükemmeldi. ama fernando farklı tipte bir oyuncu. bugün takım olarak kötüydük zaten sebebide tudordur. tudorsuz çıksak maçlara yine 12 maçta 26puan alırdık zaten. fernando ise bu alınan 26puanda en büyük paya sahip oyunculardan olurdu olduda

Kim ne dersin yapılan birkaç iyi transferden bir tanesi...Bu hiçbir zaman değişmeyecek.

Bunda rakibin de payi var , bugun mariano cok isim yapmis bir avrupa takimi karsisinda bu performansi verse rakipteki oyunculari overdik

basaksehire karsi valbuena neredeydi , quaresma neredeydi ?

Ulkede bir basaksehir gercegi var artik , oyunculari buna gore de degerlendirin bu mac icin

finansman modeli elestirilebilir ama o finansman ile cok dogru isler yaptiklari ortada

sağbekin hagisi gibi bi adam ama tudor denen idiot herif son maçta adamı yok etti

İyi oyuncu ancak fazla abartıldı keza Fernando da öyle. Bana kalırsa ikisinin performansı da Melo ve Eboue seviyesinde değil.

Eboue daha iyi hücumcuydu ama Mariano çok daha dengeli..Ayrıca takım oyununa daha yatkın.. 2 oyuncu çok farklı kadrolarda oynuyor bunu da göz önüne almak lazım.. Neden bilmiyorum Fatih Akyelden sonra benim en çok sevdiğim sağ bek oldu şu kısa sürede

Karsisinda hem elia hem de clichy olunca normal degil mi? Yardima gelmeye calisan bi ndiaye vardi ama elia ezip gecti bunu da gormek gerek.

Son maçta ne dediyse tudor artık adam hücumdan geri gelmedi. Her pozisyonda maicon elia ile birebir kaldı. Ulan şu adamı daha efektif kullanmak için önüne garry rodrigues i atmak bu kadar mı zordu. Tudor köylüsü son maçta ne yapmak istedi maçı 2 kere izledim anlayamadım. Bu kadar taktik bilgisi sış bir tdye bu oyuncular çok fazla

F8331 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

10 üzerinden bi milyon,çok kral beksin be agam

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu maç parmak ısırttı maicon ile

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sahanın en iyi oyuncularından biriydi tartışmasız.

Bu adamın kötü oynama durumu yok ki zaten kötü görünüyorsa takımdan dolayıdır.

Bugün uçakla Barcelona'ya gitse, sağbekte oynasa sırıtmaz.

Geri
Üst Alt