#22 Mariano Ferreira Filho

- Mariano: ''Depremden çok korktum. Önce bir gürültü duydum. Üst komşumdan geliyor sandım. Ardından yer sallanmaya başladı. Hemen kanepenin arkasında oturan kızımı almaya koştum. Hayatımda böyle bir şey daha önce yaşamamıştım. Eşim ile birlikte çok korktuk.'' Webaslan.com on Twitter

hemen yolcu edelim
Mariano: Ailem için Brezilya'ya geri dönmeyi düşünüyorum. Ülkemizde pek çok büyük takım var. Elbette Fluminense'nin bendeki hem şampiyonluk hem de taraftarların bana olan sevgisi nedeniyle yeri ayrı. Ancak gelecekte neler olacağını bilemeyiz. Her ihtimale kapım açık.

Kruse oynayacak karşısında muhtemelen ve çok süratli bi oyuncu değil.Bunu avantaja dönüştürebilir sonuçta çok hızlı bi adam olmadığı için geri dönüşlerde sıkıntı oluşturmayacaktır rahatça hücuma gidebilir gibi.Dikkatli olmalı yine de rakibin en tehlikeli adamı Kruse her ne kadar süratli bi adam olmasa da.İşleyen bi Belhanda-Mariano-Feghouli üçlüsüne ihtiyacımız var.

Depremden dolayı bir çok oyuncu gitmek isteyebilir, kimseye de bir şey diyemeyiz.

rodrigues oynasa bunu her türlü harcardı ama belki kruse'ye karşı şansı olur.

gerçi o da geçer mariano'yu. şener'in oynaması daha iyi olur.

Haydi reis gerekeni yap.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Rezaletti..10 metre top suremez mi bı bek.yazijlar olsun şener on kat daha oynar

Gol yedirmek icin ugrasti

Hemen şimdi futbolu bilen bir Alman td!!

Bu akşam Şener oynasa bunun kadar oynayamaz mıydı ? Brezilya'ya da gitmek istiyormuş madem devre arası kıçına tekmeyi basmalıyız.

Insani yorma be dayi
:(

1569699709228.webp

1569699730730.webp

1 tane olumlu hareketini gormedim. Ne ver kac yapabildi, ne sagdan bindirdi, ne orta acti, ne oyun kurdu, Feghouli de etkisiz olunca sag taraf hic islemedi.

Geri
Üst Alt