#22 Mariano Ferreira Filho

Yine idare etti. Wakayemeden çalim yemesi gayet normal, buna ragmen sadece 1-2 yedi. Ikinci yarida az kalsin açtigi ortadan gol atmistik.

Sahadaki en iyilerden di uçan kaçan nwakemeyi tek başına durdurdu..Goldeki salak faulu haric önü bomboşdu yine tek başına oynadı kanatta.

Herif oynamayacağı yerde kıçını yırtıyor helal olsun. Geçen yılki Elia saçmalığından, sene başı Fernando transferinden sonra net satar diyordum ama yukarıda Allah var herkesten karakterli oynuyor adam. Hayatı boyunca eforlu olmayan oyuncu 33 yaşında 80 metre defans attı yerini kapatmak için. En azından sene sonuna kadar dursun, yerini yakın kalitede oyuncu da yok zaten, Linnes gelince o da solda oynar. Bu oyuncudan en iyi faydalanmanın yolu orta 5'linin sağı ama egomatik hocamız sağbekte ısrar edeceğinden sene sonu malulen emekli olmasından korkuyorum.

Beklentime göre bayağı iyiydi.Orta falan açamıyor ama oyunu öne taşıdı ve bu sefer Wakayeme'yı durdurdu.

Önünü acmak icin rakipten siyrilip, orta acacak gucu yok maalesef, mesele bu

Normalde herkes Nwakaeme çalımlar.Fark yeriz falan diyodu.İlk yarı idare etti..
Iyi de inanilmaz basit top kayiplariyla suruyle atak yedik. Ya beceriksiz ya fiziken bitik oldugundan gozleri karaliyor. Calim yemedi diye ovulecek hali yok. Zaten topa bodoslama dalmadiktan sonra kimse kolay kolay calim yemez

sarbi sarıoğlunun brezilya şubesi

5 kere 1e1 orta kesme/pas atma şansı doğdu hepsi mi adamın üstüne atılır

Beyin hala calisiyo ama ayaklar gitmiyo ..Kaç kere iyi düşünüp berbat sonlandirdi

Pas atma yeteneği gitmiş. İsabetli attığı paslarda şaşırıyorum.

Geri
Üst Alt