#22 Mariano Ferreira Filho

Marianoyu Nagatomo ile karşılaştırmamak lazım Mariano japonun yanında çok fazla futbolcu kalıyor aynı kefeye konmamalı
Mariano daha yetenekli, Nagatomo daha profesyonel daha çalışkan. Nagatomo hiçbir maçta 1-2 puanlık oyun oynamadı hep belli bir standardı vardı. Mariano'nun 1-2 puanlık oynadığı maçlar da var 8-9 puanlık oynadığı maçlar da var. Ama ikisi de misyonunu tamamladı gitmeleri gerekiyor.

Dünkü deparı çok ilginçti, baktım biri yardırıyor sağ çizgiden sıfıra doğru dedim bu kim birde baktım Mariano ; çok ilginç geldi bana.

Saracchi Nagatomo'yu ne kadar aratmadı ise Linnes bu adamı o kadar arattı. Mariano hem CL, hem lig sürekli oynadı, yaşı da geçince o da performansını etkilemiştir illa haftada 1 maçı Linnes veya Şener'den iyi çıkartır bence. Linnes belki defansta bundan iyi olabilir sadece onda da iyi değildi bugün, onu bekleyene kadar en azından ileride bir fayda sağlama ihtimali olan bu adamı oynatmak akıl karı hele de gitmiyorsa veya parasını vermek durumunda isek.

Bugün klas oynadı. Saraçiye 2 tane muazzam pas attı, assist yaptı ve defnasif anlamda gereken müdahelerde bulundu.

Yerine topcu alinmadigi müddetçe ilk 11de olmalı öbürleri top diye oynar

Saraciye attığı iki uzun ters top mükemmeldi

Gitmemek için inanılmaz mücadele ediyor. Stoper alamazsak takımda kalacak gibi gözüküyor.

Takımın oyun zekası en yüksek ismi. Oynamazsa zeka olarak yarı yarıya düşüyor takım. Topa sahip olamıyoruz, oyun kuramıyoruz. Düz bir takıma dönüşüyorlar ondan yoksun. Takımın kilit ismi

Takımdaki net olarak en kaliteli ayaklara sahip bunu tartışmam bile özellikle Linnes'in yetersiz performansından sonra kesinlikle kalacaktır stoper falanda alacağımız yok zaten faydalanalım.

Geri
Üst Alt