Cengiz Güneş
Ulubatlı Souness
- 10 Temmuz 2011
- 30.190
- 25.523
- 3.183
çok iyiydi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu performansı devam ederse bekler saracchi mariano olur.zaten linnes öyle bir performans koyuyor ki ortaya ben bu takımda anca yedek olurum diyor
Buna katılmıyorum sonuç olarak sakatliktan dönmedi linnes takımla antremanlara katıldı maç eksiği var sadece.tıpkı saracchi onyekuru emre akbaba gibi ki emre sakatliktan çıktı.ama onlar çıkıp çatır catır oynuyor.linnesin yeteneği bu kadarNe yapsın adamı bitirdi terim. 6 ay oynamadı
Riera-Sneijder'den beri Galatasaray'da gördüğüm en zeki oyuncu olabilir. Bu kadar beyinsiz yapının içinde futbolu aklıyla oynayan topçu görmek güzel oluyor. Yine de bugün Saracchi'nin yokluğundan oynasa da iç sahada bu tarz düşük profilli maçlarda mümkün mertebe dinlendirmek lazım. Yoksa geçen yılki Rize-Başak maçları gibi işin savunma tarafında içimizde patlayabilir.
15 yaşında mısın gardaş.
Buna katılmıyorum sonuç olarak sakatliktan dönmedi linnes takımla antremanlara katıldı maç eksiği var sadece.tıpkı saracchi onyekuru emre akbaba gibi ki emre sakatliktan çıktı.ama onlar çıkıp çatır catır oynuyor.linnesin yeteneği bu kadar
Linnesi gözümüzde biraz fazla büyütüyoruz bence.linnesin formunun zirvesi galatasaray için yetersiz malesef.mental olarak sıkıntıları olabilir 6 ay dışarda kaldı sonuçta ama bunu çözmesi gerekirdi.umarım en kisa surede toparlarbir de zihinsel olarak bak. sakat olup oynayamayan adam (bkz:akbaba) ekstra bir hırsla döner , sakatlığının nüksetme korkusu olur o ayrı.
bu adam formunun zirvesindeyken geçen sene tel tel dökülen mariano - nagatomo ikilisi tercih edilip 6 ay dışarda kaldı. kafa olarak toplamak çok zor , sıkıntısı da daha çok mental zaten.