#22 Mariano Ferreira Filho

neden gitmesi isteniyor ki? Bu lig için yaşlı değil.

Bakalım bu ligde bu sezona damga vuranlara;

Atiba-37
Sosa-35
Gustavo-33
Papiss Cisse-35
Demba Ba-36
Sedat-38
Emre-40
Yatabare-34

Daha uzatılır.. Mariano yaşlandı, gönderelim demek yanlış olur. Mariano'dan kaliteli sağ bek bulmamız imkansız. Sanırım 2.2M alıyor bu sene, onu maksimum 1.3 yapıp maç bonusları ile 1.5 falan yaparsın, 1 sene daha götürürsün.

sağ bek bir adam sol ayağıyla şu golü atıyor

SAYGI duyulması gerekir. çünkü bizim takımdaki çoğu oyuncunun ters ayağıyla şu mesafeden kaleye topu yetiştirebileceğini bile sanmıyorum. eğer 30lu yaşlarda sağ bek alacaksak macera aramaya gerek yok. by brain mariano kalmalı

mariano'ya edilen hakaret cümlelerini bu şekilde okumaktayım!!

mariano.jpg

sağ bek bir adam sol ayağıyla şu golü atıyor

SAYGI duyulması gerekir. çünkü bizim takımdaki çoğu oyuncunun ters ayağıyla şu mesafeden kaleye topu yetiştirebileceğini bile sanmıyorum. eğer 30lu yaşlarda sağ bek alacaksak macera aramaya gerek yok. by brain mariano kalmalı

1 senedir su golü paylasiyorsunuz yav

adam bitti artik ya kabullenin enerjisi olsa kalmak istiyorum derdi. Dünya liğini yaptı simdi melo gibi zevk için futbol oynayıp para kazanacak
3 senede yerine bir oyuncu yetiştiren eylemlere kabahat bulun

3 yılda takıma yaptığı ofansif katkı 10 numaramızdan fazla. İhtiyarlaştığı ve hocamız tarafından 0 rotasyonla damızlık gibi kullanıldığı için güçten düşüp savunmada saçmalığı çok oldu ama bir bekten bu kadar katkı alamasak, bu 9-10 numara tercihlerimizle iyice golden bihaber bir takıma dönüşebilirdik. Bu yola girmememizde en büyük pay sahiplerinden biri Mariano. Hakkı ödenmez, gönül ister ki en azından dandik maçlarda sürekli Linnes'in arkasında bekletip yüksek tansiyonlu maçlarda kullanarak faydalanmaya devam edelim ama öyle görünüyor ki hocamız bunu başaramayacak ve sene sonu yollarımız ayrılacak. Riera ve Ergün'ü direkt bekten saymazsak tarihimizin en teknik beki olarak görebiliriz Mariano'yu. Şu 2 yıldaki 2 şampiyonlukta Muslera ve birkaç oyuncuyla birlikte emekte başı çeken adamdır.

Yahu kızıyoruz sövüyoruz iyi güzel de dedemiz gidince kim oynayacak lan orada

Clichy 35 caicara 33 gökhan gönül 35 caner 32 dirar 34 isla 31 pereira 35 novak 30
Mesele takım olmakta iyi pas yapıp oyunu karşı tarafa yıkmakta..Sistemli takımda yaş problem değil hele kendine bakan oyuncu için hiç problem değil.CL belki kaldırmaz ama bizim lig de çisseler webolar şov yapar ..Mariano sistemli yardımlaşmalı takımda harikalar yaratır

Neden cikti anlamadim.Cikmasa 2. Gol olmazdı son direğe kosulari hep iyi..Pas yapan adamdi..gereksiZ cikti anlasilan hoca seneye dusunmuyo ki cikardi..Ama kalmali 1 sene yari ücrete

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt