#22 Mariano Ferreira Filho

Isla bundan iyi diyenler vardı. Adam brezilyalı olduğunu belli ediyor. Bizim takımın marcelosu oldu.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ligin en iyi sağ beki bizde açık ara. Gökhan Gönül'ü top diye oynar

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

DHN7NurWAAMGvbI.jpg

Gol öncesi açtığı ortayı Sabrinin açtığını düşünün. Top arkada auta yakın bir yerden taca çıkardı herhalde en iyi ihtimalle.

Badou ile birlikte macin en iyisiydi. Eboue'nin ilk geldigi seneden sonra ilk kez kusursuz bir bek performansi izledik.

Nihayet Eboue'den sonra adam gibi dengeli bir bekimiz oldu.Hem hücumda hem de savunma da çok beğendim Mariano'yu.

gomisi ayrı biryere koyarsak mariano maçın en iyisiydi diyebilirim.

Iyi niyetli sekilde Eboue ile kiyaslayanlar olmus . Ilk geldiginde adi gectiginde vs. de yazmistim . Turkiye Ligi'nin gordugu acik ara en iyi sag bektir kendisi . . Bindirmeleri ortalari defansif performansi her sey var adamda . Kiyaslayacaksaniz dunyadan iyi sag beklerle kiyaslayin . Bir Dani Alves Lahm( sag bekte vazgecilmez oldugu donem ) seviyesinde degil . Ki onlar cok ekstrem orneklerdir . O seviyenin bir altindaki seviyenin en onemli oyuncularindandir . Bek oyuncusu diye ismi yok hepsi bu . Dunyada kendi bolgesinin en iyi oyuncularindan kendisi . Gercekci bakilirsa Galatasaray seviyesinin ciddi ustunde .

2 sene once gelseydin ya :( . Top klas bek

genelde en çok golü atan maçın yıldızı seçilir, mantık olarak doğrudurda. ama bana göre mariano da maçın yıldızıdır. ben çok beğendim.

Badou ve Fernando ile beraber en begendigim oyuncuydu dün

Sevilla daki temposuna ulasirsa daha da iyi olacak

Cok klas sag bek. Akili defans ve özelikle hücüm yönü cok iyi.
Ama gecen senelerin tempozunu daha henüz yakalamadi.
Gecen sene baya Sevilla maci izledim orda daha dinamik ve seriydi.
Sezon basi ve yeni takima geldi icin insallah o seviyeye gene gelir.

Geri
Üst Alt