#22 Mariano Ferreira Filho

Adam direk pas atıyor, muazzam bir oyun kalitesi

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

DHnz96wXkAQHOx3.png:large

Mariano: “Bütün takımı tebrik ediyorum. Hak ettiğimiz bir 3 puan aldık. Garry Rodrigues ile iyi bir uyumumuz var. Bu, konuştuğumuz dille de alakalı. O da Portekizce konuşuyor ve bu da bize çok yardımcı oluyor.”

Maçın en iyi iki oyuncusundan biriydi. Fernando ile ikisi arasında kaldım. Burun farkı ile Fernando diyorum.

Mariano ile yeniden oyun kurabilen bir bek kazandik...

Gerci Linnes´de oyun zekasi cok yüksek, bir pas ile, hücum baslatabilen bir isim. Ancak Mariano´nun bu konuda daha cok silahi var. Linnes sadece vertical giderek, yada vertical pas vererek, yapabiliyor.

Mariano ile yeniden oyun kurabilen bir bek kazandik...

Gerci Linnes´de oyun zekasi cok yüksek, bir pas ile, hücum baslatabilen bir isim. Ancak Mariano´nun bu konuda daha cok silahi var. Linnes sadece vertical giderek, yada vertical pas vererek, yapabiliyor.

sanırım alt yapıdayken forvet arkasından beke evirmişler bu oyun görüşü ve tekniği buna bağlıyorum.

Niye 27 yaşında degilsin lan, bana sadece bir tık birazcık yavaş gibi geliyor

Ligin uzak ara en iyi sağ beki, açık ve net

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bugun dikkat ettiniz mi adama dogru duzgun pas atamadilar yahu önü bombos iken 4-5 taca gitti top ziyan oldu acidim kendisine.

Gizli kahraman. İşini yapıyor ve kusursuz yapıyor, mükemmel

XPERIA X

Bu adam takımın en kaliteli oyuncusu bence. İnanılmaz faydalı oynuyor ve orta da yapmıyor bu. Resmen pass atıyor.

Geri
Üst Alt