Ömer Tuğrul Yılmazer
Berlin Panteri
- 4 Temmuz 2009
- 49.494
- 2.795
- 2.063
Maç boyu koşup da yorulmayan bek gördüm lan takımımda.
Daha da önemlisi o koşulardan sonra kafayı kaldırmaya üşenmiyor. Rastgele şişirmiyor topu. Tam kalite adam.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Maç boyu koşup da yorulmayan bek gördüm lan takımımda.
Zamaninda bunu yazmisizIyi niyetli sekilde Eboue ile kiyaslayanlar olmus . Ilk geldiginde adi gectiginde vs. de yazmistim . Turkiye Ligi'nin gordugu acik ara en iyi sag bektir kendisi . . Bindirmeleri ortalari defansif performansi her sey var adamda . Kiyaslayacaksaniz dunyadan iyi sag beklerle kiyaslayin . Bir Dani Alves Lahm( sag bekte vazgecilmez oldugu donem ) seviyesinde degil . Ki onlar cok ekstrem orneklerdir . O seviyenin bir altindaki seviyenin en onemli oyuncularindandir . Bek oyuncusu diye ismi yok hepsi bu . Dunyada kendi bolgesinin en iyi oyuncularindan kendisi . Gercekci bakilirsa Galatasaray seviyesinin ciddi ustunde .
Whoscored istatistiklerine göre 7 kilit pası var. Maç boyunca 17 kilit pas yapmışız zaten, 7 tanesi bu adamdan. :005: 3 Gomis, 3 Belhanda, 2 Ndiaye, 1 Serdar, 1 Rodrigues.
Maçın adamı da seçilmiş aynı zamanda. Ondan sonra Gomis, Belhanda, Serdar, Fernando geliyor.
Çok laubali ve konsantre olmadan oynadı.
İkinci yarı bu da yatışa geçer.
Sürün yağlı surat!
ahmed arif
artık çöküş vaktin