#22 Mariano Ferreira Filho

#BizimDaniAlves

mariano24-03-2017_12.jpg

Mariano Eboue'den cok daha iyi bir topcu

Iyi ki Corchia'yi alamamisiz

Formasini alacagim ustadin

Okadar kilit pas atıyor ki asist 1. Kimse beni istatistike inandıramaz

Halısahadaki enişteler gibi :):)

Futbolu yalamış yutmuş maşallah ne yapacağını bilen kalite kokan adam gibi adam..

Sene başı en güvendiğim transfer diye bahsettim çünkü belli çizgisi olan bir isimdi Sevillada..Ama bu kadarını kesinlikle beklemiyordum. Hani her maç 7/10 oynar işimiz görür diyordum adam bildiğin 10/10luk çıktı..Be mübarek bir insan hiç mi top kaybetmez yahu ? 5 metre genişliğinde bir sağ koridor var adam bildiğin topu kaybetmiyor.. belhandadan daha çok oyun kuruyor.. Sevilla bu adamı nasıl bırakmış hala aklım almıyor ..Başlarda takımın gizli kahramanı diyorduk ama artık alenen kahramanı oldu

Fernando ve Mariano süperlig seviyesinin fersah fersah ötesinde topçular ...

Sol bekte oynadığı zamanlarda savunmada top Riera'nın ayağına geldiğinde çok rahat hissederdim. O topu kaybetmeyeceğini ve olumlu bir şekilde kullanacağını bilirdim. Mariano da aynı güveni veriyor. Savunmadan top çıkarmadaki rolü gerçekten çok kritik. Takımı çok rahatlatıyor bu konuda. Bindirmeleri zaten muhteşem. Takımın uyumu arttıkça yaptığı ortaların asiste dönüşme oranı da artacaktır.

Gerçekten Allah nazarlardan korusun sağ bek olarak her şeyi yapıyor resmen adam ...

Geri
Üst Alt