#22 Mariano Ferreira Filho

Yüzüne bakınca üzülüyor insan fukara gibi

Bu adama iyi diyorsunuz ama adam macta maksimumunun yarisini bile oynamadi. 150 defa dedim 150 defa daha diyecegim. Bu adama gerekli destek gelmiyor. Feghouli sag kanat oynadiginda iste o zaman gorecegiz gercek marianoyu.

Bu adama iyi diyorsunuz ama adam macta maksimumunun yarisini bile oynamadi. 150 defa dedim 150 defa daha diyecegim. Bu adama gerekli destek gelmiyor. Feghouli sag kanat oynadiginda iste o zaman gorecegiz gercek marianoyu.

Kart verdi anlamsızca , üstüne bi iki faul çaldı. Atıcaktı mimlendi diye giremedi toplara. AMA ATTIĞI BACAK ARASI MUAZZAMDI

DM2PoiiW4AE7hEk.jpg

şimdiye kadar gösterdiği performansla beni yanılttığını kabul ediyorum

Bu adam ilk geldiğinde bazı kişiler burun kıvırmıştı ama adam daha ilk çıktığı maçta kumaşını belli etmişti. Gerçekten de çok çalışkan ve iyi niyetiyle oynatan bir futbolcu. Bu adamdan bir tane de sol tarafta olsaydı mükemmel olurdu bizim için.

Zaten bu takımın aynı anda hem sağ beki
hem sol beki iyi olsa dişimi kıracağım.

[FONT=&quot]AS - İspanya

Mariano : “Sevilla’da Avrupa Kupaları kazandım ama ilk lig şampiyonluğumu Galatasaray’da yaşamak istiyorum. Bunu başaracağız.”

[/FONT]
DNNy-TJW4AAf5na.jpg
[FONT=&quot]

[/FONT]

Kötü değil, yalnız.

uzun zamandır dökülüyor . ama nedense bu arkadaşın dokunulmazlık mı var . tapıyor insanlar

önüne 2-3 top düşüyorsa bunlardan en az biri isabetli gitmeli içeriye

kaleciye atmaktan bıkmadı

Geri
Üst Alt