#22 Mariano Ferreira Filho

Allahım ya ulan Lincoln'den sonra en çok isteyip de gelmesini istediğim adam buydu. Evet Sneijder, Drogba vs bir dünya adam geldi de bunlar benim için başkaydı. Gerçekten o kadar futbolu biliyor ve zekası ile oynuyor ki hayran olmamak elde değil bu adamın kafa takımlarda oynayamaması çok büyük talihsizlik, bizim adımıza da bir lütuf elbette.

DNxRgruXUAAxwhD.jpg

Adamın suratını görünce her maç gol atsın yüzü gülsün istiyorum. Hem iyi oyuncu hemde düzgün birisine benziyor.

32 yasinda olmasi cok kötü... Buraya gelmis gecmis en iyi sag bek dir kendisi.. Umarim Alves gibi 36 yasina kadar formunu korur

[FONT=&quot]Erman Toroğlu: "Mariano 10 numara bir adam, inanılmaz... Giriyor, çıkıyor her şeyi yapıyor. Alana bakıyor, rakibe bakıyor, geriye bakıyor."
[/FONT]

[FONT=&quot]
DNu1o4SXkAAVF-a.jpg

[/FONT]

Futbol zekası başka birşey.Bu konuda Fernando ve Maiconla birlikde en iyi oyuncumuz.

Senelerdir bizi Sabri gibi adama muhtaç eden teknik adam ve yöneticilerin yatacak yeri yok.

genç bir brezilyali sag bek alalim onu geliştirsin bari

Bu sezon ki en iyi transferlerimizden biri.Gol atmasına da ayrı sevindim.Gelişi sessiz sedasız oldu.Hava alanında fazla kişi karşılamadı kendisini ama bana göre takıma en çok katkı sağlayan futbolcularımızdan biri.

Erman Toroğlu: Mariano’yu görünce “Dünyayı yakarsa garipler yakar” sözü aklıma geliyor. Masum ve saf bir tipi var.

kalite kalite kalite kalite kalite kalite kaliteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Geri
Üst Alt