#22 Mariano Ferreira Filho

Evimizdeki maçlarda ofansif yönü göze çok hoş gelir iki çalım atar birkaç etkili orta yapar mükemmel adam dedirtir...Bu kadarını ofansif yönü ortalama seviyede olan her adam yapar zaten taraftar gazı iç saha etkisi derken bu kadarı olası şeyler....İyi ,süper adam dememiz için deplasman da etkili oynayıp adamını kaçırmayan ters kademelere zamanında girip oyuna karakterini yansıtman gerek...

Evimizdeki maçlarda ofansif yönü göze çok hoş gelir iki çalım atar birkaç etkili orta yapar mükemmel adam dedirtir...Bu kadarını ofansif yönü ortalama seviyede olan her adam yapar zaten taraftar gazı iç saha etkisi derken bu kadarı olası şeyler....İyi ,süper adam dememiz için deplasman da etkili oynayıp adamını kaçırmayan ters kademelere zamanında girip oyuna karakterini yansıtman gerek...
Dedi ve tiner cekmeye basladi

Mariano: "Sevilla'da mutluydum ama kulüp beni satmak isteyince kendime yeni bir yol çizdim. Avrupa'nın en önemli kulüplerinden Galatasaray'a geldim."

kalite kumaj

Casper_VIA_V5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu adam başka ya cidden sağ bek değil de 10 numara bile oynayacak kapasitesi var maçta top ona gelsin de ara pas falan atsın diye bekledim hep sonuçta çok güzel bir asist yaptı..

Son düzenleme:
Muazzam bir oyun görüsü ve anlayisi var bence.

Koy Belhanda nin yerine en az o apaci kadar oynar orada.

cok sekil toplar cikardi defanstan yaw herif Klas
linneste iyiydi gerci ona da yazik oldu

ofansif olarak söylenecek fazla şey yok muazzam oyuncu ama defansif olarak maalesef bayağı sıkıntılı bugün karabük bile o kanattan sürekli orta fırsatı buldu. soldan neredeyse hiç gelemediler mesela.

Tapatalk kullanarak iPhone X aracılığıyla gönderildi

ofansif olarak söylenecek fazla şey yok muazzam oyuncu ama defansif olarak maalesef bayağı sıkıntılı bugün karabük bile o kanattan sürekli orta fırsatı buldu. soldan neredeyse hiç gelemediler mesela.

Bence defansif olarak da yeterince iyi de birkaç haftadır o açıdan formsuz sadece..

Kötü karabüke karşı oynadıgı futbolu pek ciddiye almıyorum ciddi rakipler karşısında düştüğü durumları gördük.İleriye bikaç tane düzgün topu da atsın bir zahmet o kadar avrupada oynamış

feghouli geriye gelmiyo,ne yapsın tek basına

Karabük bile iki kere net pozisyona girdi o kanattan

Bu Alemin Tek Kralı

Defansif olarak çok iyi bir oyuncu olmadığını daha önce söylemiştim fakat burada Feghouli'nin de büyük etkisi var. Adam ne hücumda ne de savunmada Mariano'ya hiçbir şekilde destek vermiyor.

Geri
Üst Alt