Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Son 2 aydır çöp adayımdı bugün kademe atlayıp leş sınıfına geçti . Yemin ederim linnes ten tiksinen ben bu adamı gördükten ve 2. Yari oyuna girdikten sonra linnes harika topcu dedim . En azindan seri adam bu poposunu kaldırana kadar ohoooi
Karabük maçından sonra defans olarak iyi olmadığını söylemiştim. Defansif olarak büyük sıkıntıydı oynamaması hayrımıza olabilir linnes ile karşılaştırdığımızda ofansif olarak +, defansif olarak -
bugün rezaletti onun dışında kondisyonu yetmiyor geri dönmeye
Önünde kağnı gibi adamlar olduğundan böyle bu adam,adamın en yakınındakiler belhanda-feguli,birine pas atıyor kanat olarak sprint atamıyo diğeri zaten dünyanın en kötü 10nosu,sarısı tamamen arkadaşlarına sinirden gördü
Kotu gozukmesinin iki nedeni var sakatlik sonrasi pek forma giyemedi form dusuklugu yasiyor.
ikincisi de ndiaye bunun arkasini iyi topluyordu.ileri ciktiginda presle topu kapiyorduk hemen.
Mac konusunda da yazmistim yedigi kart kesinlikle dogru, niye orada insanlar hakeme sövdü hic anlam veremedim. Adam koluyla rakibin suratina vurdu ikili mücadele de.
Cezali duruma düsmesine gelirsek bence hayirli oldu bu, bugünkü macta belki yavas yavas düzelir diyordum ama sakatliktan sonra formsuzlugu bir türlü atamadi üzerinden. Linnes'in oynamasi daha hayirli olabilir bizim adimiza.
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin !
Forumdan daha fazla yararlanmak ve bize destek olmak için buradan kayıt olunuz
Hello Welcome to GSCimbom! Register here to benefit more from the forum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.