#22 Mariano Ferreira Filho

sakatlıktan sonra rezilleri oynuyor resmen.inşallah kısa zamanda eski formuna kavuşur.

sunu soylemek isterim ki ilk yari sagdan daha iyi geldik...... fekat genel mucadele ve fiziki olarak dususte oldugu bir gercek olarak gozumuze carpmaktadir

DYB371cWAAAFrZK

Vasat bile değil.

Adam gibi futbol izlemek için,
Hemen şimdi futbolu bilen Alman hoca!

[FONT=&quot]Fatih Terim: "Haftaya Allah nasip ederse Martin oynayacak. Onu hazır tutmak lazım. Martin, Mariano'dan daha çabuk. Mariano da Martin'den daha teknik. İkisi de bize lazım."

Sanırım hoca herkese cevabını vermiş[/FONT]

Linnes iyi de her aldığı topu maicona geri veriyor.

Pas oyununda çok vasat ileri oyunu taşıyamıyor

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

fizik olarak iyi olmayabilir.ama ilkyarı yine çok iyi orta kesti.maiconun topu direkten döndü.feghouli ya da belhanda marianoya yardım etmeliydi.bunun dısında konsantre değil hiç.kendini toparlamalı.

Bu adam cok sempatik yav, yüzünü gördükce aklima nedense hep böyle mazlum ve ezik film karakterleri geliyor. Ne bileyim Ilyas Salman'in sefil Bilo'su gibi.

Kizamiyorum adama nedense :D Ama gercekten sakatliktan sonra hic cekilmiyor.

Hataları varda abartıldığı kadar kötü değil gayet etkiliydi kanatta.

En güvendiğim 2-3 adamdan biriydi ama çok kötü durumda, neyse ki Linnes var.

Sakatlık sonrası fizik olarak toparlayamadı. Savunma dönüşlerinde sıkıntı yaşıyor. Ancak teknik kabiliyeti sayesinde sağ kanatta sürekli tehdit oluşturabilecek bir oyuncu. Şansımız Linnes'in de yükselen bir form grafiğinin olması. Her şeyin hayırlısı artık.

Böyle devam ederse sezon sonu gider terimde zaten pek tutmuyor kendisini

Gesendet von meinem SM-G935F mit Tapatalk

Geri dönüşlerde felaket bir görüntü çiziyor.Sadece bu maçta da değil.Uzunca bir süredir böyle.Dün Volkan Şen'in pozisyonunda dönen topta bile ceza sahasına yeni girmişti.Maksimum 1 sene daha idare eder bizi öyle görünüyor

Mariano kötü oyuncu değil de daha önce yazdığım gibi beklentileri karşılamıyor tam olarak. Beke 2,5 milyon Euro maaş verdiğin yerde daha fazlasını istiyorsun bekliyorsun. Yoksa zekasına ve tekniğine kimse bir şey diyemez ama temposu gerçekten yetmiyor.

Hemen göndermeyelim tabii ki gömmeyelim ama biraz daha fazlasını yapmalı. Düzelir diye umuyorum, düşünüyorum.

Çok geç hızlanıyor kısa mesafede buda büyük handikap bek için

Bu Alemin Tek Kralı

Geri
Üst Alt