#22 Mariano Ferreira Filho

Kaç haftadır yazdık. Sakatlıktan sonra kendini zorlamaya korkuyormışuş. Bunu atlatmışa benziyor.

68 pas, %100 isabet, üç kilit pas, iki İsabetli orta ve bir asist. Oyun kurucu bek be kardeşim. Nihayet sezonun ilk yarısına dönüş yaptı reis. Sakatlıktan sonra yerine ikizi oynuyor gibiydi, öylesine performans düşüklüğü vardı.
Vasat Mariano > Linnes'in maksimumu

Hücumda çoğalmamızı sağlıyor ve pas becerisi çok yüksek ileriye çıkarken fazlaca opsiyon yaratıyor...

1522616139318.webp

Net kaleye vurdu o acıyı Messi bile göremez.

GSCimbom Mobile App

Plase şut denedi ki topa iyi vurmadığı beli oluyor. Şansımıza top muthiş Passa dönüştü işte.

Plase şut denedi ki topa iyi vurmadığı beli oluyor. Şansımıza top muthiş Passa dönüştü işte.
kesinlikle plase vuruş yaptı ve iyi bir vuruş çıkaramadığı çok belli oluyor ama güzel bir asiste dönüştü ama kesinlikle asist amaçlı bir pas değil.

Abi inanamiyorum size ya

Topa vurduktan sonra topu takip edisine bakin tam istedigi yere atiyor

Hic suta benziyormu Allah askina

Bir konuda golün tribün çekimi vardı açı çok iyi izleyin anlarsınız pas olduğunu..

Kesinlikle pas atıyor ayak içi o kadar yumuşak vuramazdı

Bu Acıya baktım ve ben tatmin oldum kaleye şut attı diyenin alnını karışlarım. Net asist vuruşu yapmış.

GSCimbom Mobile App

Mariano pas atmadi orda Şut çekti. Ama şut pas oldu. Yoksa ben Feghouli’yi bile gördüğünü sanmıyorum.

Arkadaşlar şut çekti demekte haklısınız ne de olsa yıllarca o kanatta sabriyi izledik o yüzden böylesi yüksek seviye bir asist yapacak futbolcuya alışık değiliz :D

Geri
Üst Alt