22 Mayıs 2014 Uğur Kurt'un Öldürülmesi

bende ne olsun iste ara sira giriyoruz gordugun gibi ama pisman ediyorlar yok biri troll diyor biri fransiz kirmasi diyor ,forumda turkiyenin hali gibi battikca batiyor.Ama forum disi hersey yolunda sadece Nancy cikamadi son hafta birinci lige :(

zaten sikayet ettim o cocugu..utanmaz en adi irkci konusmalari yapacak bir de elini kolunu sallaya sallaya forumda gezecek...

bence kübaya savaş açmalıyız.

dhkpc denilen örgütü onlar besliyor arkadaşlar. amerika falan yok arkasında. amerika niye komünist örgüt desteklesin ki. manyak mı.

İnsanlıktan nasibini alan arkadaşların sayısı düşük olduğu için olabilir mi acaba.

Irkçılar dışarı

fft104mm2867255.jpg

Kendilerine halk ordusu diyen bir grup sarıgazi'de meydana çıkmış diyorlar twitterda.

BoWDtGqCcAAdHhX.jpg

Farkında mısınız düşünceler yavaş yavaş dağılmaya başlıyor. Gezi döneminde bu kadar rahat konuşamayan adamlar ölü sayısı az olunca rahat rahat kendilerini savunabiliyorlar. Çünkü ülkede her zaman birileri ölüyor çok büyük bir şey değil onlar için

Lisedeyken bazı salaklar sağa sola hava atmak için ya babam eski mitçi derdi ya da ben sedat pekerin yeğeniyim falan derdi. Fix söylenirdi bu iki laf.

O arkadaşlar büyümüşler fikir paylaşıyorlar artık. Gördüğünüz üzere harika adamlar olmuşlar. Kimisi kendini harbi mitçi zannediyor. Kimisi Sosyalisti terörist , ateisti satanist, aleviyi dinsiz kitapsız pislik biliyorlar.

Ülkede hala Kurtlar Vadisi denilen bir saçmalık var her gün orada bir adam ülkeyi kurtarıyor. Bunlarında kanı kaynıyor izledikçe

Yazık lan bu adamlarda oy kullanıyorlar senin benim gibi. Aysun Kayacı çokta haksız sayılmazmış be.Boşuna yüklenmişler kadına o kadar

Düşüncesi tavrı kimliği dini ne olursa olsun bir vatandaşı daha kaybettik bugün. Polis kurşunuyla

Hepimizin başı sağolsun.

(Bu cümleyi kurabilmek çok zordu gerçekten harbi diyorum azıcık dinlenmem lazım görüşürüz beyler)

Biktim.

Ulkede insan hayatinin hicbir degeri olmamasindan biktim.

Ulkede hicbir ozgurluk olmamasindan biktim.

Ulkede azinliklarin ezilmesinden irkciliga maruz kalmasindan biktim.

Ulkenin demokrasi adi altinda diktatorlukle yonetilmesinden biktim.

Insanlarin birbirine olan nefretinden biktim.

Cahil, iki kelimeyi bir araya getiremeyen insanlarin halki yoneten yerlerde ve gorevlerde olmasindan biktim.

Ulkedeki saygisizliktan biktim.

Seyircilerin maclarda ayni statta olmamasindan biktim.

Suclularin cezasiz kalmasindan biktim.

Olen yuzlerce insanin olum nedeninin "kader" olmasindan biktim.

Madende daha kac insanin oldugunu bilmememizden biktim.

Ulkede birseyleri degistirmeye calisan insanlarin yok edilmesinden, oldurulmesinden, surulmesinden, gorevden alinmasindan biktim.

Iktidardaki partinin tamamen kontrolden cikmis olmasindan biktim.

Muhalefetin hicbir ise yaramamasindan biktim.

Vatandaslarin ancak yurt disinda yasadiktan sonra insan gibi yasamak neymis onu ogrenmelerinden biktim.

Ulkede bir gunde kanun degistirilmesinden biktim.

Her basa gelen iktidarin yolsuzluk yapmasindan biktim.

Dinin somurulmesinden biktim.

Biktim. Biktim. Biktim.

İyimiş konu almış başını gitmiş baksana ne Berkine yapılmadık hakaret kalmış nede ölen kardeşimize. Hayr sonra diyorlar ki biz kardeşiz senin gibi kardeşi Allah düşman başına vermesin. Nasıl bir faşist dünyaları varsa

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Mısırlı Esma için ağlayanlar Uğur, Berkin, Ali İsmail, Ayhan ölen Madencilerimiz için Ölmüştür Geçmiştir Tören mi düzenleyeceğiz bir de diyor!!! Gelde isyan etme...

Geri
Üst Alt