#22 Nicolò Zaniolo | Udinese'de Kiralık

Zaniolo Kanat Rotasyonu İçin Takımda Kalmalı mı?

• Kullanılan toplam oy
    80
  • Anket kapatılmış .
yedekten her türlü girecektir

11 şartı yoksa tutturur gibi görüküyor

Cash, Daiby, Kamara sakat değillerdi ki önceki maçlarda da vardılar zaten. Fark bu maç 3'lü stoper oynamayı tercih etmiş Emery Zaniolo yerine Diego Carlos girmiş stopere. Kanatlarda Cash ve Digne olmuş.

kupa macinda oynamadilar, mactan önce antrenmana katilmadilar

Roma'da oynamış olabilir ama Emery 3-5-2'de tercih etmiyor kendisini ilk gittiğinde de 3'lü oynarken Zaniolo yedekten girmişti ne zaman Liverpool maçından sonra 4'lüye geçti o zaman Zaniolo ilk 11'e girmeye başladı. Çünkü Zaniolo'yu ya kanat yada 2. forvet olarak düşünüyor o yüzden 3'lü oynarken Digne, Cash, Diaby'i kesemeyeceği için Zaniolo kesiliyor. Sonradan yine girer bu arada.
2. forvette oynatabilir. Elinde daha iyisi olduğu için oynatmıyor

Iyi oynayip 35milyon getirmesini cok isteriz ama bizim forumun asiri abarttigi bir adam Zaniolo. Bizdeyken 35milyonluk topcu edasi hic vermedi. Gittigi yerde de oyle bir izlenimi yok. Iyi topcu orasi kesin ama 35milyonluk adam cikar oynar. Ayni sey Nelsson icinde gecerli. 25 milyon hayalleri kurulurken, Sanchez gelip 3 macta aslinda elimizde 25 milyonluk stoper olmadigini gosterdi.

bugun paylasım yapmamıs.oldukca duygusal ve skor yapmadıkca etkilenmeye basladı bence.normalde mac sonrası yenilgi olsa bile paylasım yapardı.

dönerse de rakipler düşünsün.

Nicolò Zaniolo: "İsim vermeyeceğim, medya savaşlarından hoşlanmıyorum. Ancak Roma'da işler farklı sonuçlanabilirdi. Taraftarlara, takım arkadaşlarıma, takıma, şehre ve onların da bana karşı büyük sevgisi vardı. Büyük bir hayal kırıklığı hissettim. Benim de sorumluluklarım vardı ama diğer insanların da var. Böyle karışıklıklar olduğunda hepimiz üzerimize düşeni yapmışız demektir. Ama geçmiş hakkında konuşmak istemiyorum, şimdi Premier Lig'deyim ve geleceği düşünüyorum."

Sozlesmesindeki satin alma zorunlulugunun devreye girmesi icin toplam kac mac oynamasi lazim? Su ana kadar kac macta oynadi?

simdi bu adam ceza alabilir mi

3 yıl men yerse bizim ligde oynar mı

Ceza yerse 8 ay yer Aston Villa işi tamamen biter umarım iddaa şeklindedir gerçekten yapmamıştır yaptıysa bizde de imkanı yok tutunamaz.

6 ayla yırtsa iyi,bizde hala tutunur,bişey olmaz

Geri
Üst Alt