#22 Nicolò Zaniolo | Udinese'de Kiralık

Zaniolo Kanat Rotasyonu İçin Takımda Kalmalı mı?

• Kullanılan toplam oy
    80
  • Anket kapatılmış .
Zaniolo İtalyanların Altın çocuğuydu yorumlara bakiyorum da adam in hiç özelliği yokmuş gibi söyleniyor.İtalya milli takımına neden seçildi o zaman.2026 Dünya kupası var Zaniolo yu kaybetmemek lazım.

20296235-860x480.jpg

Zaniolo'yu tuttun. Meraktan soruyorum Yunus var, Sane var, Barış var, bir de Sallai var. Kim oynayacak ?

gerçekten kim oynayacak, 12+2 kuralı da var
Buna güvenip atıyorum Barış'ı satsan, ne vereceği belli değil. Sallai'yi zor satarsın zaten, bu kontratı bir yerde bulamaz. İyi oynadı diyelim, devre arası tekrar tutturabilir ben gidiyorum diye. O sebeple çok riskli bir hamle olur takımda tutmak.

Yunus, Torreira hepsi hayran kalmış şu gole..

Alper admine inat kalsın diyorumm!!
yav sonuçta adam bideki 2 3 aylık süreçte fena durmayıp ordan ne EPL de ne serie A da bir halt yapamadı - tutunamadı.

istediğini kanıtlması lazım - yoksa Kutucu'dan fazlasını vermez.

benim biraz inancım var ama öbür türlü bakanlarada saygım var.

Burayı benimsediğine zerre inancım yok dışarıda yapamadı burada takım iyi maaş iyi rol çeviriyor yarın biraz havalansın yine gitmek için kırk takla atar.

Tekmeleyip yollamak istiyorsak bile sorana satilik degil modunda takilak.

Aga biz malimiza kıymet vermezsek elin adami zaten vermez.

İlk 11'e girmesi zor gibi. Yer yok yani...

Hücum hattında;
Osimhen
Icardi
Sane
Barış

kimi kesip de Zaniolo'yu koyacağız?

Muhtemelen hamle oyuncusu olarak başlar sezona. Çok iyi performans sergilerse formayı kapabilir ama ilk etapta yedek başlayacaktır.

Galatasaray taraftarına kendimi affettirmek istiyorum" demiş.

Yollayin sunu yav karakteri bozuk topcu. Bizi istemedi, dolandi dolandi hicbiyerde tutunamadi, artistlik yapip tum gs fotolarini sildi, simdide gerimi donmek istiyor. Yollayin gitsin

Şu kadro ile oynamak istemeyen adam eşektir zaten. Baktı show olacak bende bir parçası olmalıyım dedi.

İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..

Geri
Üst Alt