#22 Nicolò Zaniolo | Udinese'de Kiralık

Zaniolo Kanat Rotasyonu İçin Takımda Kalmalı mı?

• Kullanılan toplam oy
    80
  • Anket kapatılmış .
Detaylı istatistik profili çıkarma işine başka zaman gireriz ama geçen gece bunun polemiği döndü diye savunma istatistiği profilini atıyorum aşağıya (son 365 günde beş büyük liglerde ve Avrupa kupalarındaki diğer forvetlere kıyasla savunma katkısı performansı):

Ekli dosyayı görüntüle 192074

Burada net şekilde görülüyor ki adam savunma katkısı olarak gayet iyi seviyede. Tkl+Int p/90 yani 90 dakika başına kazandığı ve kestiği top sayısı istatistiğinde pozisyonundaki oyuncuların dörtte üçünün ilerisinde. Özellikle orta sahada kazandığı top istatistiği dikkat çekiyor.
bi videoda rakiplerini çok iyi karsılıyodu.ve sırf bu tarafı dikkatimi cezbetmişti

23 yaşında bir starsın. Buna ragmen üstelik bir de büyük felaket yaşanırken Türkiyeye geliyorsun. Onun üstüne bağış yapıyorsun ve insanları bağış yapmaya teşvik ediyorsun. Sen daha sahaya çıkmadan Galatasaray efsanesi oldun bile Nicolo Zaniolo
-hfgz1y.jpg

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

cezasahası icinde bitiriciligi cok iyi

mac bası 40 50 kere ceza sahasına giren bi takım olarak gol rekoru kırabilir

Ülkemizdeki felaket yüzünden kendisi hakkında neredeyse hiç konuşmadım bugüne kadar .. Açıkçası çok da umrumda değildi gelip gelmemesi muhtemelen yaşadığımız en boş deadline dönemi olmuştur..
Şimdi sakin kafayla düşününce bazılarına abarti gelebilir yazdıklarım..Sneijder ve Hagi dahil her yönden ülkede yapılan en sansasyonel transfer olduğunu düşünüyorum.. Tabi bu benim fikrim 2 sene önce 100 milyon edeceği düşünülen bir herifi 23 yaşında almak çok çok büyük bir olaydır.. Mesela daha kariyerlilere bakarsak 28 olmasına rağmen Sneijder bir çöküş yaşadı keza Hagi de yaş olarak 30 vurmustu .. Bruma geliyor aklıma ama o da kendini Portekiz 1. liginde bile ispatlamamisti.. Ribery Fransa 2. Liginden geldi ve açıkçası kariyeri bizden sonra zirve yapmaya basladi.. Anelka desen yaş olarak prime dönem ama kariyer olarak altlara inmeye baslamisti yanılmıyorsam boltondan gelmişti..
Bu herifin tek dezavantajı 2 büyük sakatlığı İtalya'nın belki en parlak genci olarak görülüyordu.. Üst liglerde Roma dışında bir kulübe düşmeden direk bize geldi(alt yapı kuluplerini saymıyorum).
İyi bir degerlendirme yapacak kadar cok izlemedim ama Zaniolo Zanioloydu her zaman Romanın geleceği diye biliyorduk bizle adı geçince öğrendim sakatlıklarin ciddiyetini hatta ilk duyunca bu nasıl bir ufurme dedim ..
Umarım bu sesiz sedasiz buruk transfer sürecinden sonra bize muhteşem bir Galatasaray kariyeri yaşatıp Hagi ve Sneijder'in yanına onun ismini de ekleriz .

Son düzenleme:
Öyle bir acının ortasına geldi ki, umursayamıyoruz bile...

Çok zor bir dönemde takımımıza katıldı ama duyarlılığı ve davranışlarıyla daha sahaya çıkmadan çok sevildi Zaniolo. Oyuncu özellikleri ve potansiyeli ile ilgili söyleyecek bir söz yok çünkü kendisi İtalya'nın en gelecek vaat eden oyuncularından birisi. Piyasa değeri 30 M olan 23 yaşındaki İtalya Milli takımı oyuncusunu transfer edebilmek mükemmel bir hamle. Umarım çok başarılı olur hayırlı olsun tekrardan.

Geri
Üst Alt