#22 Nicolò Zaniolo | Udinese'de Kiralık

Zaniolo Kanat Rotasyonu İçin Takımda Kalmalı mı?

• Kullanılan toplam oy
    80
  • Anket kapatılmış .
takim oyununu baltalayan 1 adam

surekli sut cekmeye calismasi sinir bozucu

pas vermeyi ogren artik

Kalmasından yanayım kesinlikle.Geriye gittiği tabii bariz ancak o fizik ve şut yeteğiyle her türlü iş yapar , eğer hocanın rotasyon kullanması için zaniolo'nun kalması gerekiyorsa -zani'yi beğeniyor en azından belki oynatır diye diyorum- muhakkak kalması lazım.Pas oyunu wonderkid olarak çıktığı , sakatlanmadığı zamanlarda da yoktu zaten hiçbir zaman o yüzden bir de pas oyunu falan beklemek saçma kendisinden ancak çok büyük gol tehdidi her zaman.Ceza sahası içi ve çevresinde en rahat konumlanabileceği , fazla topla gitmesi gerekmeyen bir rolde oynamalı.

Yananci sayısı yettiğinde kalabilir . Oda sag bek alındığında jelert in de gitmesi ile olur

Talip cikmayinca mecbur takimda kalacak. Isteyende büyük ihtimal sirf kiralik istiyordur

1000132701.webp

Abi inanmiyorum ya bu bizim zaniolo mu? Acayip hırslı gördüm böyle oynamaya devam etsin, bizim barışa ve yeni transfere falan ihtiyacımız yok. Aslanim benim.

Abi inanmiyorum ya bu bizim zaniolo mu? Acayip hırslı gördüm böyle oynamaya devam etsin, bizim barışa ve yeni transfere falan ihtiyacımız yok. Aslanim benim.
Sapkali Abd temasindan Galadriel'e nasil bir gecis ulan??! Bide Lothlorien Bogasi gibi gozuyle oynamis

Kaya Temel: "Galatasaray'dan aldığımız haber doğrultusunda Zaniolo için herkes şunu söylüyor; 'Çok ufak bir kıvılcıma ihtiyacı var', Okan hoca ısrarla oyuncunun üzerinde duruyor. Son idman sonunda bire bir ilgilendi. Şut çalışması yaptı."

Geri
Üst Alt