#22 Nicolò Zaniolo

@ultrAslanLISE
𝐂𝐎𝐌𝐁𝐀𝐓𝐓𝐄𝐍𝐓𝐄! ⚔️

#ultrAslanLİSE

1683743704360.png

Bjk maçında iyiydi ama bu maçta neden olmadı ya.

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bence degildi buradaki cogu yorumun aksine. Bir dunya top kaptirdi arka arkaya hemde. Azicik one dogru gitti, guclu gozuktu diye (adamin zaten olayi fizik) hemen 11 yazanlar var. Tamam kumas oldugunu goruyoruz ama sorunu her neyse suan 11'e yazilacak bir duzeyde degil goruntusu. Bu kadar top kaybini Kerem yapinca (ki bende kiziyorum orasi ayri) hemen kizip yangina ceviriyoruz. Net hazir degil. Sorunu ne bunu da bilmiyorum zira Zaniolo'yu bize gelmeden once 1-2 macini ya izledim ya da izlemedim.

Son düzenleme:
Kendisine 15 verdik seneye mertenste kalıyor buraya transfer yapılmadan zanioloyu monte etmeliyiz

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kendisini beğenen üç kişi falanız. Mertens yine araziydi ama hocanın pek umrunda değil galiba

Bir Icardi havası yok maalesef. Topu alışı, dokunuşu bile hissettiriyor bazı oyuncularda bu arkadaşta sadece fiziksel olarak yarıp gidecek hava var öyle bir klas göremiyorum maalesef.

boyu 193 194 olsa gerek bundan anca piwot santfor olur sırtı dönük top alıp verir fln, kafaya çıkar. araya salınan toplara koşar. bunları yapcek fiziki duruma haiz.
başka 1 mevkide medet ummamalı

boyu 193 194 olsa gerek bundan anca piwot santfor olur sırtı dönük top alıp verir fln, kafaya çıkar. araya salınan toplara koşar. bunları yapcek fiziki duruma haiz.
başka 1 mevkide medet ummamalı
3-5-2 forveti işte. Fenerbahçe'nin bir dönem oynadığı 2 forvetli oyununa daha uygun. İtalya'da 3'lü oyunlar çok yaygın. Bu sebeple bu da öyle yetişmiş. Hafif sağa atarak oynuyor kendisini. Direkt sağ kanat oyuncusu değil.

Satacağız, gelecek parayla güzel transferler yaparız yine yerine.

Geri
Üst Alt