#22 Nicolò Zaniolo

İçerideki Fb maçını izliyorum da, Fb stoperlerini top diye oynamış, fiziğiyle çok fark yaratıyor.

Tam hazır çıkılmayan maçın ardından gelen olumsuz yorumların ne kadar boş beleş olduğunu tekrar farkediyor insan.
Futbol oynamaya çalışan takımları fizik ve kalite ile ezer zanigol
Burda fener böyle oynuyor anlamında değil ama bir nebze açık oynayanlar manasında
O yüzden ligde bizim ihtiyacımız milot gibiler
İspanya ligi değil ki lig
15 takım da kapanıp da oynuyor bize

Zaha da geneli itibariyle kontra takımından geliyor bize ,belki oda başlarda beğenilmeyecek

Futbol oynamaya çalışan takımları fizik ve kalite ile ezer zanigol
Burda fener böyle oynuyor anlamında değil ama bir nebze açık oynayanlar manasında
O yüzden ligde bizim ihtiyacımız milot gibiler
İspanya ligi değil ki lig
15 takım da kapanıp da oynuyor bize

Zaha da geneli itibariyle kontra takımından geliyor bize ,belki oda başlarda beğenilmeyecek

Lig de eski lig değil ki, Anadolu takımlarıyla kalite farkı çok açıldı. O takımları geçmek için fazlaca silahımız var, bi şekilde geçilebilir o takımlar.

Bizim artık Avrupa'da başarıyı hedeflememiz gerekiyor. Avrupa'da başarı sadece başarı değil bir çok yönden katkısı oluyor.Eminim başarılı geçen bir sene sonrası iyi performans vermiş bi Boey veya Nelsson'un serbest kalma bedelleri yatırılır. Zani de aygırlığıyla ŞL'de çok işimize yarayacak.

Rashica da keşke alınsa, ona da ihtiyacımız var.

Şu işi dünyada en iyi yapan kanatlardan birine sahibiz ve biz bunun yerine adamı sürekli derine çekip oyun kurdurtmaya çalışıyoruz.

Ben bu yüzden Icardi çevresinde uydu forvet olmalı yazıyorum. En iyi yaptığı şey savunma arkası koşu.

Defansın arkasına koşturduğun sürece her pozisyonda iş yapar. Sorun oynadığı bölge değil. Oynatmaya çalıştığımız oyun tarzı.
Çizgide oynatırsan bekle eşleşir. Forvet arkasında serbest oynatırsan yine kendisini sağa atarak oynar ama bekle birebir eşleşmez. Karıştırır orayı. Fark o.

birkaç kilo fazlası var gibi duruyor.

şu adamı (zanioloda yeteneğinin farkında ama eksikliklerinin farkında değil) potansiyeline ulaştırabilecek hoca çok şey kazanır...

Daha cok bos alani seven bir oyuncu, asiri defans oyniyan takimlara karsi etkisiz görünür ama bir beklenmedik anda oyunub kaderini degestirir.

Sabirli olmamiz gerekli, zaten zaha ile otobüs ceken takimlara karsi etkili bir silahimiz olacak . Zaninin gercek degeri Avrupa maclarinda ortaya cikacaktir.

Hele CL katilirsak rakiplerimiz bizden daha güclü takimlardan olusacak, onlarda bize karsi kapali defans ile oynamazlar.

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Zaniolo'yu bu seneki full kadro ile izledikten sonra bence insanlarin fikri degisecek. Sadece acik alan futbolcusu olduguna inanmiyorum. Bence dripling yetenegi ile Zaha'nin sol kanatta yapacaklarini o da sag kanatta yapacak.

Açık alan oyuncusu olduğuna dair iddialar, kolpa ve varsayımdan ibaret.
Çalım atmaya çalışan her oyuncu = açık alan topçusu
Zihniyet bu.
Kerem, zaniolo, barış bunların hepsi açık alan oyuncusu.
3-5 haftaya zaha için de kapanan takımlara oynayamaz hurafesi başlar

Geri
Üst Alt