#22 Nicolò Zaniolo

Bende sevdim bu çocuğu ama dengesiz arkadaşın dediği gibi.
Tamam daha genç ve potansiyel var ama bence adamlar devre arası biraz zaman kazanmak için bize bu şekilde ucuza verdi. Bu Juventus ve Milan olayı o zamanlarda konuşuluyordu. Ben bu kadar sürmesine şaşırdım.
Neyin zamanını kazandılar?
Sonuçta adam bonservisi ile gitti ve yeni kulübü onu istediğine satar.

Bence yarım sezon daha oynamadan beklese iyice düşecekti değeri, onun için apar topar elden çıkardılar.

Bu çocuğa bu fizik ve sertliği ile Turkiye de top oynatmaz mhk. 2 maçın biri cezalı olur.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray

Neyin zamanını kazandılar?
Sonuçta adam bonservisi ile gitti ve yeni kulübü onu istediğine satar.

Bence yarım sezon daha oynamadan beklese iyice düşecekti değeri, onun için apar topar elden çıkardılar.
bu cocuğun değeri 15 den düşük olamaz zaten nereye düşecekti daha anlamıyorum sizi. bizde oynamamış haline zaten 25-30 teklif geliyor biraz düşünerek yorum yapalım.

30-35 teklif varsa yapacak bişey yok, böyle teklif reddedilmez. 1 milyar TL para

bu cocuğun değeri 15 den düşük olamaz zaten nereye düşecekti daha anlamıyorum sizi. bizde oynamamış haline zaten 25-30 teklif geliyor biraz düşünerek yorum yapalım.
Roma o zaman neden bu fiyata satmadi? Bence Zaniolonun taraftarla arasi inanilmaz derecede bozuktu ve oynayamaz duruma gelmisti. Hic oynamayip deger kaybedecegine bize uygun bir fiyata verdiler. Küsükde olsa bir kumar oynadilar ve tuttu. Toplamda adama simdi 22-23 milyon bonservis almis olacaklar. Romada oynar vaziyette olsaydi belki bugün 50-60 milyonlara gidecekti oda var.
Bence burdan biz ve Zaniolo en kazancli cikanlariz.
Gercekci olalim Italya Milli Takiminin parlayan yildizi bizim lige gelmezdi normal sartlar altinda.

simdi degere bindi adam

Olm adam maça girmeden saçma sapan hareketler yaptı zaten. Lütfen satın bunu baskanim
Verdiğimiz parayı veren varsa paketleyin gitsin. Kafasız herif

Acil elden cikarin sunu şampiyonluk macini verebiliriz bu kafasiz yüzünden

35 e bunu alanın kafasını

kırmızıdan bagımsız bundan bır halt olmaz.

Bu hetife bonuslarla 20 miluon verdik şimdi uğraş dur parayı çıkarmak için. Senin neyine bu kadar büyük bir riske giriyorsun. Çok yazık oldu o paralara.

SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Alıcısı falan varsa derhal postalanmalı.sanki zorla oynatılıyormuş gibi havası var

fiziği, top kontrolleri, yere düşme şekilleri hepsi bir arada futbola tamamen aykırı bir adam. bu kazığı nasıl çıkartacağız bilemiyorum.

buna sövmek serbest mi yine ceza alacağım

en hafif tabirle beyinsel problemleri var

Maçtan sonra bu herifin en kritik maçta kırmızı görerek bizi yakacağını yazdığım mesajları alıntılayacağım. Bunu ben görüyosam hoca da görmeliydi.
Ayarsız herif.

Keske almasaydik yaw, eski halinden eser yok, amatör topcu gibi

Çıkarken de çıkış tünelini tekmelemiş böyle psikolojik sorunlu Adamları neden takıma alıyorsunuz anlamış değilim takımın da ruh halini bozacak dengesiz .

bu halde buna kimse o parayı vermez yazın, elimizde kalacak gibi

Ruh hastası ve kesinlikle psikolojik sorunları var bunun. Hazırlık maçlarında bile öldürmeye gidiyordu rakipleri

Satın şu malı kaç haftadır kıçını yırtıyo kart görmek için en sonunda başardı

Sen adam olmazsın .

hemen gonderın bunu

En az ihtiyaç duyulan mevkiye, psikopatın birini, kulübün imkanlarının ötesinde bir bedelle transfer etmenin hiç gereği yoktu.

En başından dediğim gibi, ' hülle-mülle' kallavi bir karla satış protokolü yapılmadan alındıysa, net bir transfer fiyaskosudur ve Erden Başkana yazar. Ders olsun da 'ille yıldız transferi yapıp, popülizm kasayım' anlayişından uzak dursun lütfen...

Dua et yendik. Yoksa...

bu adam düzelecek ve 30 milyon edecek öyle mi

Bu arkadasi 2 milyon Euro fazla versinler satin

Rezil herif. Neyse ki kazandığımız bir maçta gördü beklenen kartı. İnşallah 3 maç ceza alır da sesonu kapatır.

Maalesef parayi yanlis harcadik

Dynamic 8 alinmaliydi

bundan sonra bunu kımse savunmasın

takımda görmek ıstemıyoruz

Ayağını kaldırıp kasıtlı şekilde yapıyor hareketi. Bu çocuk normal değil.

Bu ruh hastasını anca Fatih terim hocam eder

Gönderin gitsin yanına 1-2 ay tornasından geçsin

Kafadan sakat.

Bunu italyan takımları 35 milyon euro ya alacağı yalanını ilk kim söyledi?

simdi degere bindi adam
Yo ben fikrimin arkasındayım 3m a kiralanirsa kazık gibi girmiş olur ama 25 den yukarıya teklif varsa anında satilmalı.Kapali savunmalara karşı nasıl oynayacağına dair bı fikri yok oyuncunun. Ve 50 maç oynayacaksın kapalı takımlara karşı. +25 teklif geldiği an yollanmali. Biz 3 m a 5 m a kiralık yollanirsa kazık gireceği içim istemiyoruz.

Kalmasını çok istiyordum hatta bu sene daha da iyi olacağını biliyorum ama 4-3-3 en sağ ön hariç net bir yere koyamıyordum belki Zaha gelmese 4-4-2'nin Icardi yanında oynayacaktı ama Zaha transfer olunca önü tıkandı. Eğer ki bu sezon 4-3-3 oynasak muhtemelen şov yapar 35 m euro yerine 40-45 m euro verelim bize verelim diyen takımlar sıraya girerdi.

En azından giderse de güzel hatırlarla hatırlayacağım fener maçındaki performansı kolay kolay unutulmaz.
Yolun açık olsun umarım bizden sonraki kariyerinde güzel ve başarılarla dolu geçer.

Yo ben fikrimin arkasındayım 3m a kiralanirsa kazık gibi girmiş olur ama 25 den yukarıya teklif varsa anında satilmalı.Kapali savunmalara karşı nasıl oynayacağına dair bı fikri yok oyuncunun. Ve 50 maç oynayacaksın kapalı takımlara karşı. +25 teklif geldiği an yollanmali. Biz 3 m a 5 m a kiralık yollanirsa kazık gireceği içim istemiyoruz.

yav akil var mantik var biz niye bu herifi 3 milyona kiralayalim

biraz mantik lütfen ya

erden baskan cidden kendini kaziklattirir mi sence?

biraz güvenin adama yahu

Bazen forumu okurken burası Fener forumu mu yoksa Galatasaray forumu mu diye düşünmüyor değilim.

Her sene ilk 11'e 10 transfer isteyen mi dersin, tapusunun sende bulunduğu Italya'nın wonderkid'ini paket yapıp sırtında taşıyıp göndermek için can atanlar mı dersin.

Gitsin de kına yakın. Siz de kurtulun biz de.
Daha gece bunu yazmıştım.

Evet kınaya ek olarak göbek de atabilirsiniz şimdi.

Elveda...

rWsLjS.gif

Zaniolonun bize maliyeti.
Ayransever farkıyla sizlerle..
Sonraki satıştan pay
Kar'ın %20'si

CL BONUSLARI
1-526.300 € cl son 16 bonus ve %50'sinde oynarsa.
2-526.300 € cl son 16 bonus ve %50'sinde oynarsa.
3-1.000.000 € cl çeyrek final ve %50'sinde oynarsa.
4-1.000.000 € cl çeyrek final ve %50'sinde oynarsa.
5-1.500.000 € cl yarın final ve %50'sinde oynarsa.
6-1.500.000 € cl yarın final ve %50'sinde oynarsa.
7-1.500.000 € cl şampiyon olursa %50'sinde oynarsa.

UEFA AVRUPA LİGİ BONUSLARI
1-1.052.600 € uefa avrupa ligi yarı finale kalırsa ve %50'sinde oynarsa.
2-1.500.000 € uefa şampiyonu olursa ve %50'sinde oynarsa.

TÜRKİYE KUPASI BONUSU
1-Türkiye kupasını kazanırsak 789.000 € ve %50'sinde oynarsa.

MİLLİ TAKIM BONUSU
1-526.000 € Milli takımda yarı finale giderse ve %50'sinde oynarsa.
2-1.000.000 € Milli takımda final oynarsa ve %50'sinde oynarsa.

BALLON DOR BONUSU
1-2.000.000 € Ballon dor alırsa.

Geri
Üst Alt