#22 Nicolò Zaniolo

kalbim kalmanı istemekte ama senin açından bakınca da elbetta türk liginde çürümenin hiç anlamı yok, premier lige layık olduğunu herkes biliyor. umarım united city yaparsın kısa sürede yolun açık olsun zanio💛❤️

Yazık oldu doğru düzgün izleyemedik bir sezon... Zaten devre arası geldi deprem oldu, kadroda üst üste şans bulup tam potansiyeline çıkamadan gelmişler hala burada (Formalite) Fener maçı olmasa konuşmazdınız diyorlar,

Fener maçları ne zamandan beri FORMALİTE oldu. 3-0 yenen Fener olsaydı görürdüm şampiyonluk kutlaması o kadar çoşkulu olur muydu? 10 maçta 5 gol 1 asist, attığı 5 gol penaltı hariç hiç kolay beleş goller değil hepsi kendi çabasıyla atılmış goller.

Güçlü, sağlam fiziğine rağmen hem hızlı, hem çalım atabilen ,hava toplarına hakim, oyunu açan, iyi ortalar, sağlam bitirici vuruşları olan 10 numara, forvet arkası, forvet ve kanat oynayabilen çok yönlü bir oyuncu. Özellikle şampiyonlar liginde bizden daha topa sahip olan, kapanmayan büyük takımlara karşı çok iş yapardı.

zati bizi basamak olarak kullanmaya geldi, biz de ticaret malzemesi olarak kullandık

satış işinden pek çakmadığımız için sıcak para direkt girmeyecek ama gene de bi karımız olacak gibin

yolun açık olsun fener'in kocası

uctu mu simdi ingiltereye?
hicbir yerde haberi yok

Yiğidim erkeğim Aslanımm İtalyan aygırımm çok özleneceksinn
Herşey gönlünce olsun koca yürekli ADAM
Umarım bizle yolun tekrar kesişir..

Kendisiyle ilgili nasıl hislere sahibim diye düşündüm ve bu hususta bir karara varamadım.

Zaten "al-sat" için almamış mıydık? Bu şekilde lanse edilmişti ve bu yüzden sevsem de, çok yetenekli görsem de aidiyet kurmadım. Gidecek diye.

Yolu açık olsun, Fenerbahçe'ye 2 tane çakması hiç unutulmayacak.

Adamı resmen mundar ettik. Dönerse kesinlikle başta Okan buruk olmak üzere herkesin bu adama sahip çıkması hatta en çok desteği vermesi gerekir. Yemişim ziyech’ini. Aslanlar gibi oynar Avrupa’da şovunu yapar öyle gider

en azindan taraftarin önünde veda ettirilmeliydi. iyi para kazandirdi ama yine bir oyuncuyla ayrilirken düzgün veda edilmemis olacak.

Güle güle aslan parçası. Yaptıklarını unutmak mümkün değil. Adamsin adammmm

Güle güle aslan parçası. Ayrıca transfer süresince kulübün yanında durup elimizin güçlü olmasini sağlamasıda takdir edilmeli

Geri
Üst Alt