#22 Nicolò Zaniolo

Zaniolo Kanat Rotasyonu İçin Takımda Kalmalı mı?

• Kullanılan toplam oy
    80
  • Anket kapatılmış .
Bu herife Aston villa da mevki bulamıyor ...Oyun içinde her maç topla en az buluşan Aston Villali oyuncudur muhtemelen.. Aslında topu aldığında genelde iyi işler yapıyor ama bu süre kısa olduğu için çok etkisiz gibi görünüyor maç genelinde..
Çok doğru bir analiz. Aşması gereken sorun şuan bu kendini boşa çıkarma işinde daha da geliştirmeli. Bizdeki haline göre gerek top paylaşımı olsun gerek defansif katkı ve topsuz oyun olsun bu gibi yerlerde gelişimi görüşüyor ama alışık olmadığı bir pozisyon olduğu için kendini boşa çıkarma ve hücumda bazen pozisyon almada sorun yaşıyor gibi.

İyi oynadığı bir maç. Aynı zamanda bu maç 11. maçıydı eğer 25 maç ise kaldı 14 maç. Eğer bir sakatlık veya beklenmeyen başka bir şey olmazsa alınacak gibi bonservisi.

5 milyonu cebe indirdik.
1.375 bonus gelmeli
22.5 satin alma opsiyonu da gelmeli.

Ne kadar mac gerekiyorsa o kadar oynamaya baksin.

Özellikle kendisine odaklı izlediğimden mi bilmiyorum ama çok eğrelti duruyor sahada, ne takım oyununa katkısı var, ne takım ile uyumu var.

Valla opsiyonu kullanırlarsa mucize olur
1. zanioloya pek pas atmıyorlar boşta bile olsa 2. olarak kapalı savunma geliyor sürekli karşısına o yüzden west ham,palace gibi takıma daha çok uyarmış.
Aynen benim de dikatimi cekti, pas atmiyorlar nerdeyse hic zanioloya.

Şu ana kadar izlediğim hiçbir maçta kötü oynamadı ama 0 gol 0 asist olması can sıkıcı

Zaniolo'yu orta saha solda oynatıyor. Eskisi gibi skor yapmasını beklemeyin. Ünal Emery bunu faydalı bulmasa as oyuncusu yapmazdı. Adam beğenmiş. Size ne yav ne kadar skor yaptığından?

Hep sol kanatta oynatıyorlar bir kezde sağ kanatta oynasa kötü mü olur? Veya bir kaç maç 60'dan sonra sağ kanatta oynasın yedek beklesin. Aston Villa bu sene bayağı iddialı ve ilk 5 için oynayan takımın banko oyuncusu oldu. Umarım gol atmaya başlar yoksa gol atmıyor diye kenara çekerler.

Diaby ve Watkins golcü McGinn ve Zaniolo bağlantıcı gibiler. Direkt skor beklentisi olacak bir rolü yok o düzende.

Bu rolle defansif ve takım oyuncusu yönü gelişecektir

Zor bir rol ama 11 oynadığı ya da düzenli süre aldığı sürece sorun görmüyorum.

bu gece gelde uyu. zaniolo ve yunus kalsa bir tane de 1 sınıf 10 no alınsa hücum hatti gol manyağı edermiş tüm avrupayi.

Tete ve Ziyech'i gördükten sonra Zaniolo ve Yunus kalsaymış keşke diyorum ben de o noktaya geldim. Attıkları çok klas birer gol dışında bir tane faydalı iş yapamazlar mı? Yapamadılar. Büyük hayal kırıklığı oldu.

Geçen senenin son maçında izlediğim Zaniolo bugün tete yerinde olsaydı en az 1 golü vardı. Hiç bir şeyi yoksa fiziği vardı. Bunlarda o da yok.

Geri
Üst Alt