Tuna Köse
Baba Gündüz
- 9 Haziran 2011
- 82.910
- 44.010
- 4.333
Dostum admin online sonra konusalım

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dostum admin online sonra konusalım
birazdan uyur
Kiralık olan sozlesmelerde hicbirseye güvenmem ben hep ucu açık saçma sapan maddeler oluyorBu belli değil miydi?
Yazık cidden
Kaç dk oynadiginin önemi yok.12 maça çıktı. Zorunlu opsiyon 30 maç. 18 mac kaldı.Kac maci kaldi simdi
Üstelik bir macin sayilmasi icin bir dakika süresi varmi? Bugün macin sonlarinda girdi mesela. Bunlar önemli detaylar.
Kaç dk oynadiginin önemi yok.12 maça çıktı. Zorunlu opsiyon 30 maç. 18 mac kaldı.
Yok hocam forma giymesi yeterli , tansel tasanlarda 2-3 ker söyledi bunu.Varmis sanirim, gecen TV'de oyle diyordu klube yakin Galatasarayli muhabirler. Dolayli olarak dakika yanisi yuzde gibi.
Yok hocam forma giymesi yeterli , tansel tasanlarda 2-3 ker söyledi bunu.
tansel fbliYok hocam forma giymesi yeterli , tansel tasanlarda 2-3 ker söyledi bunu.
O zaman sadece 5 maç oynamış olacak.Varmis sanirim, gecen TV'de oyle diyordu klube yakin Galatasarayli muhabirler. Dolayli olarak dakika yanisi yuzde gibi.
Sadece lig değil Avrupa maçlarıda geçerli ve 30 maçın altında demişti Haluk Yürekli yablışın yoksaKaç dk oynadiginin önemi yok.12 maça çıktı. Zorunlu opsiyon 30 maç. 18 mac kaldı.