#22 Nicolò Zaniolo

Zaniolo Kanat Rotasyonu İçin Takımda Kalmalı mı?

• Kullanılan toplam oy
    80
  • Anket kapatılmış .
aylardır boşuna yaygara kopuyor aston bence alacak bunu ki almasada avrupa sampiyonasında oynadıgı an zaten juventus salça olacaktır

Yazın duruma bakılır herhalde artık. Hakim ile vedalaştık diyelim, Tete-Barış-Nicolo kalıyor elde. Nicolo'yu Dries'i değerlendirdiğimiz gibi tercih eder isek belki forvet arkası konumunda opisyon olabilir ama tabi Dries ile bambaşka profiller. Az miktar bonservis vermedik kendisine, umarım katkı alabiliriz sportif-ekonomik fark etmeksizin.

Tabi Morutan geri geliyor sanırım yine kanat bölgesinde ismen fazlalık oluşacak. Yönetimin işi zor açıkçası.

Sezona bizimle başlamamalı asla, o kadar deneme yanılma yapıldı artık ne tip oyuncu aradığımızı bilmemiz lazım...

Italyanlar alir diyoruzda, onlarda baya cimri. Istedigimiz rakami hayatta vermezler. Onlardan en fazla 5 milyon kira, 20 milyon zorunlu olmayan opsiyonlu teklif falan gelir.

Zalimin oğlunu özledim vallahi. Seneye lütfen takımda kalsın. Her şartta iş yapar.

Bazuka gibi çektiği şutları özledim.

Aston en kotü ihtmal satın alır - üzerine pay koyarak satar (EPL denoyuncu almak +para çünkü genelde)

Zaniolo da takım oyununa yatkın değil, kendi bildiği gibi oynayan bir oyuncu. Zaten bu yüzden milli takımında daha iyi oynuyor, bireysel yeteneği çok üstün. Ama bizde uzun vade olacağını sanmam. Paraya çevirirsek iyi olur.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu adama takım değil, takımı bir kenara bırakıp uğraşacak/ilgilenecek hoca lazım.

Ligin bitmiş olduğu FB maçını çıkarınca geriye ilk oynadığı maçta attığı gol ve getirdiği 3 puan ile Kayseri maçını 6-0'a getiren müthiş vuruşu kalıyor. Son FB maçı olmasa herkes vasat ve altı performans konusunda hemfikir olurdu. Bu seneye de rezalet başlamıştı zaten. Yine diyorum zarar etmeden elden çıkarırız ama kötü topçu.

Ligin bitmiş olduğu FB maçını çıkarınca geriye ilk oynadığı maçta attığı gol ve getirdiği 3 puan ile Kayseri maçını 6-0'a getiren müthiş vuruşu kalıyor. Son FB maçı olmasa herkes vasat ve altı performans konusunda hemfikir olurdu. Bu seneye de rezalet başlamıştı zaten. Yine diyorum zarar etmeden elden çıkarırız ama kötü topçu.
Juventusa satariz

Geri
Üst Alt