#22 Nicolò Zaniolo

Zaniolo Kanat Rotasyonu İçin Takımda Kalmalı mı?

• Kullanılan toplam oy
    80
  • Anket kapatılmış .
Gayet temiz oynadı herif tek. Başına hatası da yok golde.

Baraj yüzünden bir futbolcu gömüldüğünü ilk defa görüyorum. Maçın bir dakikasını bile izlememişlerdir.
Transfer döneminde bir kaç tane golünü veya çalımlarını izledikleri çöpleri isteyenlerden bir farkı yok.

Villa son haftalarda sosyal medyadan parlatmaya başladı süresi de arttı alırlar herhalde.

Baraj yüzünden bir futbolcu gömüldüğünü ilk defa görüyorum. Maçın bir dakikasını bile izlememişlerdir.
Transfer döneminde bir kaç tane golünü veya çalımlarını izledikleri çöpleri isteyenlerden bir farkı yok.
Maç boyunca topu her aldığında temi bir şekilde boştaki ve ayağa çıkabilecek oyuncuya verdi. Premier ligdeki en yararlı maçı olabilir.

vicinus gibilerin yıllardır oynadığı ligde zaniolo ciddi bir güç.
Ligden düşenin 200 milyon Euro aldığı ligde heriflerin kurduğu şoparca kadro ve oyun sistemi müthiş.
Bunlara baskı yapan sorgulayan yok nasılsa. Şu imkanlar bizde olsa 1 premier lig şampiyonluğu da çıkarırdık daha büyük kitlelere de uzanırdık.
Premier lig iyi güzel güç üzerine kurulu lig de ligin yarısı boktan ya, pr müthiş bir şey

villanin golünün en büyük mimari zaniolo, topa hareketlense ofsayt oluyordu.

Bana hala son dakika Juventus araya girip alacak gibi geliyor ama Napoli de mantıklı

Napoliye 50 milyon euro.
Kötürüm stoperlerine 80 çekmesini biliyorlar

Biz satmayacağız Aston Villa bizden alıp satacak muhtemelen. Zaten satın alma opsiyonları 22.5 milyon euro alıp satacakları için bonusları gerçekleşmemiş olacaklar. Kendileri Avrupa şampiyonasını beklerler sonra satarlar. En kötü 20-25+ bonuslara satarak az biraz kar bile ederler.

Geri
Üst Alt