Mesut Genç
10 Numara!
- 12 Temmuz 2010
- 10.167
- 1.337
- 1.618
Tete nin yerine kalsaydı min 15 golü vardi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
100%Tete nin yerine kalsaydı min 15 golü vardi
Yüksek ihtimal evet. Ya PL'de başka bir takıma yada İtalya'ya gidecektir bonuslarla 20 milyon euro yada 15 civarına gideceğini düşünüyorum. Bir ihtimal takas+ para da olabilir. Mesela Amrabat +10-12 milyon gibi bir fiyata Fiorentina ihtimali de olabilir bence.Kalma fikrine soğuk mu acaba
hayatında okan hocadan daha iyi gs hocası mı gördün?kalsa ne olacaktı Okan bey buna da sistem mevki bulamazdı.
Bence de para + takas şeklinde İtalya'ya yollayacağız, fakat Juve mi olur Fiorentina mı olur Napoli mi olur onu kestiremiyorumYüksek ihtimal evet. Ya PL'de başka bir takıma yada İtalya'ya gidecektir bonuslarla 20 milyon euro yada 15 civarına gideceğini düşünüyorum. Bir ihtimal takas+ para da olabilir. Mesela Amrabat +10-12 milyon gibi bir fiyata Fiorentina ihtimali de olabilir bence.
Gördüm. Kaybol şimdi konya fıstığı seni.hayatında okan hocadan daha iyi gs hocası mı gördün?
özele gelGördüm. Kaybol şimdi konya fıstığı seni.
Fio istiyorsa eğer Mandragora ve Kayode'yi versin üstüne 2-3 milyon euro biz verelim Zaniolo'yu alsın götürsün.Yüksek ihtimal evet. Ya PL'de başka bir takıma yada İtalya'ya gidecektir bonuslarla 20 milyon euro yada 15 civarına gideceğini düşünüyorum. Bir ihtimal takas+ para da olabilir. Mesela Amrabat +10-12 milyon gibi bir fiyata Fiorentina ihtimali de olabilir bence.
Fio istiyor da salakta değil Kayode için sadece 20 üstü isterler zaten. Fio'da Gonzalez'in satılma duruma var onun dışında Ikone, Barak, Kouame'den de mutlu değiller göndermeye çalışıyorlar. O yüzden Zaniolo'yu almak istiyorlar o bölgelerin hepsinde oynayabielceği ve yedekleyebileceği için. Oynattıkları ve karolarında düşündükleri oyuncular vermezler takasta ama hem onların verebileceği hem de bizim isteyebileceğimiz isim olarak Amrabat ön plana çıkıyor şu an Amrabat+ para teklifi yapabilirler. Normalde + para olarak beklediğimiz vermeyebilirlerdi tek haneli bir teklif Amrabat'ın son senesi o yüzden parayı istediğimize yakın verebilirler diye düşünüyorum.Fio istiyorsa eğer Mandragora ve Kayode'yi versin üstüne 2-3 milyon euro biz verelim Zaniolo'yu alsın götürsün.
kendisi mevkisiz manasız bir topçu olduğu için olabilirkalsa ne olacaktı Okan bey buna da sistem mevki bulamazdı.
manasız filan geç. Eldeki mevkililerden ne verim alındı sürpriz topçular taşıyor.kendisi mevkisiz manasız bir topçu olduğu için olabilir
utanma da yok yamanasız filan geç. Eldeki mevkililerden ne verim alındı sürpriz topçular taşıyor.
Cafer git bir hava al gel futbola da bir süre ara ver hadi abisi.utanma da yok ya![]()
ders istersen veririmCafer git bir hava al gel futbola da bir süre ara ver hadi abisi.
ders istersen veririm